Choose your region

or choose our
SEARCH
REGION: NETHERLANDS
DEVICE AS A SERVICE

ATLAS COPCO

Als internationale groep moest Atlas Copco de huidige IT-inkoopstrategie opnieuw evalueren en op zoek gaan naar een nieuwe flexibele partner die aan hun eisen kon voldoen.

Eenvoudige contracten voor maximale efficiëntie

Over Atlas Copco

Atlas Copco is een Zweeds industrieel bedrijf dat in 1873 werd opgericht. Het vervaardigt industriële instrumenten en apparatuur. Atlas Copco heeft wereldwijd 34.000 werknemers en heeft een omzet van meer dan €8 miljard.

De Verwachting

Atlas Copco hanteert al enkele jaren de filosofie van operationele leasing voor hun IT assets. Deze internationale groep had specifieke noden. Daarom zochten ze een flexibelere partner die de administratieve lasten voor de klant kon vereenvoudigen en verlichten. In het vorige proces moest voor elke bestelling die werd verwerkt een nieuw contract worden opgesteld, zelfs voor één pc. Zo moest de klant 2 à 3 contracten per maand verwerken, wat onvermijdelijk zorgde voor administratieve en operationele inefficiënties.

De oplossing

Het management was op zoek naar meer efficiëntie en high-performance technologie om de bedrijfsdoelstellingen te bereiken. CHG-MERIDIAN heeft het administratieve proces vereenvoudigd waardoor het niet langer nodig was meerdere contracten per maand af te sluiten. Deze werden vervangen door 2 jaarcontracten van verschillende duur. Bovendien biedt CHG-MERIDIAN flexibiliteit met betrekking tot de facturering per kostenpost. Dankzij hun aantrekkelijke Total Cost of Ownership (TCO) was hun voorstel erg aantrekkelijk voor de klant.

atlas copco logo

"CHG-MERIDIAN is een partner die luistert naar onze behoeften en een oplossing op maat kan bieden voor de kenmerken van ons bedrijf. De samenwerking loopt al een paar jaar en ik kan zeggen dat we een goede operationele efficiëntie hebben bereikt om tijdig te kunnen voldoen aan de dagelijkse IT-verwachtingen. De inkoop van goederen wordt snel afgehandeld, meestal binnen 24 uur, en de doorlooptijden zijn erg kort”.

ONTDEK MEER

Lees hier alles over onze andere oplossingen
Enterprise Mobility Solution

Intelligente oplossing om mobiel te werken

Onze nieuwe oplossing is de eerste allesomvattende oplossing die uw bedrijf een geavanceerde mobiliteitsstrategie biedt. Deze 'Enterprise Mobility Solutions' zijn ontworpen met alle mogelijkheden en services die nodig zijn om gemakkelijk mobiel te werken. Ontdek de intelligente manier om zakelijke mobiliteit mogelijk te maken.

Lees meer 
MANAGED DESKTOP SOLUTIONS

Efficiënte organisatie van technologie-investeringen

Desktopcomputers, laptops en tablets: het beheer van IT-werkplekken is ingewikkeld geworden, vooral als elke gebruiker weer andere behoeften heeft. Met de managed desktop solution van CHG-MERIDIAN kunt u uw computeromgeving voor uw medewerkers efficiënter inrichten.

Lees meer 
Denk lange termijn, bespaar op korte termijn

Efficiënter kostenmanagement met ons Lifecycle model

CHG-MERIDIAN heeft tientallen jaren ervaring met het financieren van elk aspect van een project en heeft een holistische kijk op financiën gedurende de gehele levenscyclus. Dit geeft u de zekerheid dat uw investering in de loop van een project echt vruchten zal afwerpen.

Lees meer