Choose your region

or choose our
SEARCH
REGION: NETHERLANDS
REMARKETING

Vernieuwen, opknappen, hergebruiken, recyclen, uitrollen - remarketing

Als een van de grootste en bekendste IT verkopers van Europese tweedehandsmarkt kunnen we u helpen het maximale te halen uit uw IT-apparatuur en een steentje bij te dragen aan circulaire economie.

Na meer dan 40 jaar actief te zijn geweest op de markt, denken we graag dat we goed zijn in wat we doen, naast dat we onderweg een aantal dingen leren. In de loop der jaren hebben we een wereldwijd netwerk van kopers opgebouwd en hebben we ons end-of-lease-proces verfijnd om efficiëntie te garanderen en, belangrijker nog, om onze klanten maximaal voordeel te bieden. Met veel middelen in onze twee technologiecentra, in combinatie met onze lokale partner in het Verenigd Koninkrijk, kunnen we dit wereldwijde bereik gebruiken om een zo groot mogelijk rendement voor onze klanten te behalen - iets wat fundamenteel is wanneer we een concurrentievoordeel willen behalen.

ONZE DIENSTEN

ROLLBACK & ROLLOUT

We zijn trots op de efficiëntie van ons remarketingproces dat we in de loop van de jaren hebben ontwikkeld. Plan eenvoudig een datum in die voor u uitkomt en wij zullen uw oude assets veilig naar ons servicecentrum vervoeren. We kunnen deze service aanbieden in overeenstemming met uw uitrol van de nieuwe apparatuur om een soepele overgang tussen rollout en rollback te garanderen.

Remarketing

Omdat we een van Europa's grootste en bekendste remarketers zijn van gebruikte IT-apparatuur, zijn we in staat om de marktprijs te beïnvloeden. Daardoor kunnen we onze klanten aan de voorkant ook van betere prijzen voorzien.

Als u wilt weten hoeveel uw oude assets nog opbrengen, neem dan contact op met een van onze experten. 

Ecologisch

  • We hebben een stortingspercentage van nul
  • We verkopen 95% van de assets op de tweedehandsmarkt
  • Soms zijn de assets die we terug ontvangen te verouderd. In dit geval streven wij ernaar om onderdelen te recyclen en, waar mogelijk, volgens WEEE-voorschriften te recyclen. 
  • Ons magazijn maakt gebruik van natuurlijke en hernieuwbare energiebronnen zoals zonne-energie en biomassabrandstof om onze koolstofarme voetafdruk te waarborgen

Recylceren

We snappen het, soms heeft uw apparatuur gewoon zijn laatste dag gezien. In dit geval zorgen wij ervoor dat alle apparatuur die we verzamelen en recycleren, wordt uitgevoerd in overeenstemming met de WEEE-richtlijnen en dat er certificaten worden verstrekt voor alle voor u gerecycleerde activa.

gecertificeerde dataverwijdering

We kunnen dataverwijdering op verschillende niveaus aanbieden in overeenstemming met uw eisen. Met behulp van software die is goedgekeurd door het National Cyber Security Center (NCSC) en BSI, kunnen we verwijdering van gegevens aanbieden, waarmee de verwijdering van informatie op uw apparaten wordt gecertificeerd.

Onze remarketingoplossingen bieden u gemoedsrust wanneer uw vernieuwingsproces plaatsvindt. We beloven oplossingen te leveren waarmee u en uw organisatie zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk voor u is.

Neem contact met ons op!

Als u vragen heeft over onze processen of u wilt wat meer informatie over onze oplossingen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons.

Paul-Robbert Viskil

Vice President Sales, Netherlands

DOWNLOAD

  • CHG-MERIDIAN - Green Technology Remarketing.pdf

    pdf, 913 KB

Lees meer over onze andere oplossingen

Ontdek wat we nog meer te bieden hebben.
TECHNOLOGY AND SERVICE MANAGEMENT SYSTEM

TESMA®: De perfecte tool die iedereen verbindt

Ons doel is dat we uw werklast verminderen en u en uw bedrijf ondersteunen in elke fase van de levenscyclus van technologie. Dit is ons systeem TESMA®, dat commerciële en technische informatie samenbrengt in een volledig geïntegreerde tool waar elke afdeling alle nodige informatie kan vinden.

Lees meer 
EEN BETROUWBAAR EN GECERTIFIEERD PROCES OM UW DATA TE VERWIJDEREN

eraSURE®: CERTIFIEERDE DATAVERWIJDERING

Onze technologie- en servicecentrum in Gross-Gerau en Skien bieden speciaal ontwikkelde geautomatiseerde dataverwijdering die ervoor zorgt dat u op beide oren kan slapen.

Lees meer 
INFORMATIETECHNOLOGIEËN

EFFICIËNTIE TIJDENS DE LIFECYCLE VAN TECHNOLOGIE

Technologie veranderd sneller en sneller en daarmee ook de behoefte van de medewerkers. Dit maakt het beheer van de IT-portefeuille steeds ingewikkelder en tijdrovender voor de IT-afdeling. CHG-MERIDIAN kan samenwerken met de verschillende afdelingen om de lifecycle van technologie en de bijbehorende kosten te beheren.

Lees meer