Choose your region

Eastern Europe
Northern Europe
Australia / New Zealand
or choose our
SEARCH
REGION: NETHERLANDS

AUTOMATISCH WISSEN MET HOGE BETROUWBAARHEID

eraSURE®: GECERTIFICEERDE DATAVERWIJDERING

Onze technologie- en servicecentra in Gross-Gerau en Skien bieden speciaal ontwikkelde geautomatiseerde gegevensverwijderingsoplossingen die een hoge mate van procesbetrouwbaarheid bieden.

Onze gecertificeerde eraSURE®-processen

Kies eraSURE® voor normale beveiligingsvereisten

We bevelen eraSURE® aan voor eenvoudige servergestuurde gegevensverwijdering.

Het proces in het Technology Center in Gross-Gerau is DEKRA-gecertificeerd en voldoet aan de DoD-norm. In Skien, Noorwegen, is eraSURE® gecertificeerd volgens de ISO 9001- en ISO 1401-normen en is het NSM compliant.

 

 

 

We ondersteunen u in uw keuze over uw data bescherming

De keuze van het wisproces wordt bepaald door de vereiste beschermingsgraad. Hebben we te maken met algemene gegevens? Bevatten uw assets zeer gevoelige en geheime informatie? Vereisen uw topgeheime gegevens een bijzonder hoog niveau van bescherming? In het kort gaat de keuze over wissen of vernietigen?
Of het nu gaat om SSD-, hybride- of flash-geheugen in laptops, tablets, smartphones en andere mobiele apparaten, CHG-MERIDIAN biedt een nauwkeurige en kosteneffectieve oplossing. Op maat gemaakt voor uw apparaten, uw gegevens en uw beveiligingseisen, en met het doel om de hoogst mogelijke restwaarde voor uw assets te realiseren.

 

 

 

 

 

 

Kies eraSURE® + voor hoge beveiligingsvereisten

Het TÜV-gecertificeerde proces van eraSURE® + in ons technologiecentrum in Gross-Gerau begint met het verzamelen van de apparatuur. Het roll-back omvat het beveiligde transport in gesloten, schokbestendige containers met GPS-tracking en vrachtwagens met luchtvering. We zorgen voor een beveiligde omgeving waar enkel gecontroleerde medewerkers toegang tot krijgen. 

De keuze tussen de verschillende verwijderingsprocessen is geheel afhankelijk van de vereisten van de klant. 

  

 

 

 

 

CHG-MERIDIAN's gecertificeerde gegevensverwijderingsprocessen eraSURE® en eraSURE® + bieden een op maat gemaakte oplossing die volledig geautomatiseerd is en voldoet aan de nieuwe normen.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Hoe sneller u beveiligde data verwijdering overweegt, hoe veiliger uw professionele omgeving is.

CHG-MERIDIAN Netherlands BV

Downloads

  • eraSURE® Flyer - English

    pdf, 3 MB

Ontdek meer!

We doen niet enkel aan dataverwijdering. Lees meer over onze andere oplossingen.
INFORMATIETECHNOLOGIEËN

EFFICIËNTIE TIJDENS DE LIFECYCLE VAN TECHNOLOGIE

Technologie veranderd sneller en sneller en daarmee ook de behoefte van de medewerkers. Dit maakt het beheer van de IT-portefeuille steeds ingewikkelder en tijdrovender voor de IT-afdeling. CHG-MERIDIAN kan samenwerken met de verschillende afdelingen om de lifecycle van technologie en de bijbehorende kosten te beheren.

Ontek meer 
MANAGED DESKTOP SOLUTIONS

Efficiënte organisatie van technologie-investeringen

Desktopcomputers, laptops en tablets: het beheer van IT-werkplekken is ingewikkeld geworden, vooral als elke gebruiker weer andere behoeften heeft. Met de managed desktop solution van CHG-MERIDIAN kunt u uw computeromgeving voor uw medewerkers efficiënter inrichten.

Read on