Choose your region

or choose our
SEARCH
REGION: NETHERLANDS
OVER ONS

DE CHG-MERIDIAN-GROEP IN HET KORT

Sinds 1979 plant, realiseert en financiert de internationale CHG-MERIDIAN-groep op maat gemaakte technologische infrastructuren. Lees meer over een groeiende onderneming.

WIE WIJ ZIJN

Onze CHG-MERIDIAN-groep is een van de internationale toonaangevende aanbieders van technologiemanagement op het gebied van IT, industrie en gezondheidszorg en is daarbij volledig neutraal ten opzichte van producenten en banken. 12.000 klanten - waaronder grote bedrijven, middel- en kleinbedrijf en het openbaar  bestuur - vertrouwen op ons om hun technologische infrastructuren integraal, gebruiksgericht en digitaal te beheren. Op basis van de principes van de kringloopeconomie omvat ons dienstenportfolio alles van de planning en operatieve inbedrijfstelling via de financiering tot en met de gecertificeerde dataverwijdering, recycling en remarketing van gebruikte apparaten in onze twee eigen technologiecentra in Duitsland en Noorwegen. Ons webgebaseerde technologie- en servicemanagementsysteem TESMA® combineert daarbij commerciele en technologische gegevens om processen te optimaliseren en kostenefficiënt te realiseren. Met rond de 1100 medewerkers zijn we internationaal aanwezig en in 27 landen actief. Eind 2019 financierde en beheerde CHG-MERIDIAN een technologieportfolio ter waarde van 6,88 miljard euro. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Weingarten, Duitsland.

WAT ONS BIJZONDER MAAKT

ERVARING

We kennen de behoeften van onze klanten en hebben de juiste benchmarks. Sinds 1979 plannen, realiseren en financieren we op maat gemaakte technologische infrastructuren. Via talloze projecten hebben wij ervaring opgedaan die we aan onze klanten kunnen doorgeven.

DESKUNDIGHEID

We combineren commerciële en technologische deskundigheid en zijn voor onze klanten het betrouwbare aanspreekpunt. We praten op basis van gelijkwaardigheid met de CFO en de CIO en helpen beiden naar meer efficiëntie. Onze deskundigen zijn meer strategische adviseurs dan operatieve ondersteuners. 

ONAFHANKELIJKHEID

We zijn volledig onafhankelijk van producenten en banken. Daarom kunnen we onze klanten individueel en neutraal adviseren. We ondersteunen onze klanten bij de realisatie van hun innovaties met de blik naar buiten gericht en leveren bovendien de passende financiering.

INTERNATIONALITEIT

We zijn actief in 27 landen en werken bij vele projecten in internationale teams samen met lokale partners en met een internationaal netwerk van banken. Voor onze klanten kunnen we zo over de landsgrenzen heen consistente gebruiksconcepten realiseren.

INNOVATIE

We beheren technologische infrastructuren integraal, gebruiksgericht en digitaal. Daarbij houden wij altijd rekening met de volledige technologische levensduur en we breiden ons dienstenportfolio steeds verder uit. De wensen van de klant zijn daarbij onze grootste drijfveer. 

DUURZAAMHEID

De principes van de kringloopeconomie zijn diep in ons DNA verankerd en vormen sinds enkele tientallen jaren ons bedrijfsconcept. We zijn ons bewust van onze economische, ecologische en sociale verantwoordelijkheid en streven in ons zakelijk handelen naar duurzame en winstgevende groei. Zo kunnen klanten, medewerkers en de komende generaties vertrouwen op een stabiele en verantwoordelijke onderneming. 

Raad van Bestuur

De kwaliteit van onze producten en services en de tevreden klanten zijn essentieel voor ons. Deze twee factoren zullen er voor zorgen dat we nu en in de toekomst een sterke en duurzame groei kunnen realiseren.

close up of a man in a suit

Dr. Mathias Wagner
Chairman of the Board of Management

CV PDF

 

close up of a man in a suit

Oliver Schorer
Member of the Board of Management, CIO

CV PDF

 

close up of a man in a suit

Frank Kottmann
Member of the Board of Management, CSO

CV PDF

 

close up of a man in a suit

Ulrich Bergmann
Member of the Board of Management, CFO

CV PDF

ROL VAN DE RAAD VAN COMMISSARISSEN

De zes permanente leden van de raad van commissarissen van CHG-MERIDIAN spelen een belangrijke rol. Zij houden toezicht op het management van het bedrijf, stellen de leden van de raad van bestuur aan en keuren belangrijke plannen en beslissingen voor het bedrijf goed.

Leden

Jürgen Mossakowski

Voorzitter van de raad van commissarissen

 

Peter Horne

Vicevoorzitter van de raad van commissarissen

 

Frank Gelf

Lid van de raad van commissarissen

 

Lutz Kling

Lid van de raad van commissarissen

 

Meltem Onursal

Lid van de raad van commissarissen

 

Jürgen Scheftschik  

Lid van de raad van commissarissen

Corporate Governance

Gedragscode en klokkenluidersregeling

In de gedragscode van CHG-MERIDIAN zijn de basisprincipes van onze bedrijfscultuur vastgelegd. Bovendien verwacht CHG-MERIDIAN van haar werknemers en zakenpartners dat zij schendingen hiervan melden.

INTERNATIONALE VESTIGINGEN

Ons personeel bestaat uit ongeveer negenhonderd werknemers die actief zijn bij ruim dertig vestigingen in meer dan twintig landen. Ze hebben allemaal één doel: u compleet ontzorgen op het gebied van uw technologie-investeringen.

image of CHG-MERIDIAN's headquarters from the outside

HOOFDKANTOOR IN WEINGARTEN

CHG-MERIDIAN AG

Franz-Beer-Strasse 111

88250 Weingarten
Duitsland

 

Tel. +49 (0)751 5030

Fax +49 (0)751 50366

 

E-mail: info@chg-meridian.de

Website: www.chg-meridian.de