Choose your region

or choose our
SEARCH
REGION: NETHERLANDS
DRIE WOORDEN, EEN BELOFTE

Efficient technology management

CHG-MERIDIAN is er voor iedereen die technologieën efficiënt wil beheren, of dit nu grote ondernemingen, mkb-bedrijven of klanten uit de overheidssector zijn. Al ruim 11.000 klanten hebben hun vertrouwen in ons gesteld en weten uit ervaring dat wij hun technologie-investeringen efficiënt kunnen beheren.

HET BESTE VAN BEIDE WERELDEN

Geniet van de voordelen van onze commerciële en technische expertise.
Wij hebben een overvloed aan ervaring op het gebied van efficiënt technologiebeheer voor de industriële, de medische en de IT-sector. Sinds 1979 werken onze experts aan het verminderen van de werklast voor onze klanten en het terugdringen van hun kosten en risico's. Dit doen we door op maat gemaakte oplossingen te creëren waarbij transparantie centraal staat.

Voor deze unieke service werken wij onafhankelijk van banken, fabrikanten en dienstverleners om zo onze klanten van de beste oplossing te voorzien. Onze klanten kunnen rekenen op een uitgebreid advies dat me alle technische en commerciële aspecten rekening houdt. Onze klanten profiteren van ons intelligent planning en rapportagesysteem en een continue vermindering van de totale kost van hun investering. Ons bedrijf telt ongeveer negenhonderd werknemers in ruim dertig vestigingen in 22 landen. Zo kunnen we overal ter wereld een consistent, snel en volledig geïntegreerd bedrijfsproces bieden.

ONZE WAARDEN

Expertise

CHG-MERIDIAN is er voor iedereen die technologieën efficiënt wil beheren, of dit nu grote ondernemingen, mkb-bedrijven of klanten uit de overheidssector zijn. Al ruim 11.000 klanten wereldwijd hebben vertrouwen in onze expertise en nemen stappen om hun technologie beter te beheren.

Onafhankelijkheid

Doordat wij niet gebonden zijn aan andere partijen, kunnen we onze klanten onafhankelijk advies geven dat helemaal is afgestemd op hun wensen.

Betrouwbaarheid

Wij zijn een private onderneming waar de eigenaren de management functies bekleden. Hierdoor staan we dicht bij de lokale gemeenschap en laten we ons leiden door duurzame groei op lange termijn.

Internationale aanwezigheid

Ons bedrijf telt ongeveer negenhonderd werknemers en we hebben ruim dertig vestigingen in meer dan twintig landen. Zo kunnen we overal ter wereld een consistent, snel en volledig geïntegreerd bedrijfsproces bieden.

ONZE DOELSTELLINGEN

Missie

Met ons brede scala aan services streven we ernaar om nieuwe trends te zetten op het gebied van technologiebeheer. Wij willen het eerste aanspreekpunt zijn voor klanten die hun IT-investeringen willen optimaliseren.

Visie

In de toekomst zullen onze positie en rol nog beter zijn afgestemd op de ontwikkelingen op de markt, die worden veroorzaakt door de digitale transformatie, Industry 4.0 en de deeleconomie. We gaan onze expertise beter bundelen en nog meer verantwoordelijkheden op ons nemen, zodat we projecten snel en flexibel tot een goed einde kunnen brengen.

ONZE STRATEGIE

Concentratie

Doordat we ons richten op informatie- , industriële en medische technologieën, kunnen we onze klanten innovatieve oplossingen voor hun eigen branche bieden.

Groei

We betreden nieuwe markten, breiden bestaande internationale afdelingen uit en vergroten onze aanwezigheid in verschillende technologische sectoren mede door het diversifiëring van onze diensten.

                                   

IT-apparaten

Meer dan 213000

gewist in 2018

volume aan lease productie

1511000000

Ruim anderhalf miljard euro aan lease productie in 2018

gebruikte assets

Bijna 690000

opnieuw op de markt gebracht in 2018

FASCINERENDE FEITEN

● In 2015 hebben we voor het eerst ons gecertificeerde proces voor dataverwijdering uitgevoerd op meer dan 100.000 IT-apparaten. Ons proces is gebaseerd op de internationale normen en gecertificeerd door onafhankelijke instanties (TÜV/DEKRA).

● In 2015 hebben we wereldwijd ter waarde van ruim 1 miljard euro aan leaseovereenkomsten afgesloten. Dit was een nieuw record en een toename van 5,2% procent in vergelijking met het jaar ervoor.

● Onze remarketingservice wordt door onze Technology and Service Centers efficiënt en consistent uitgevoerd. Alleen al in 2015 werden er 490.207 gebruikte apparaten opnieuw op de markt gebracht.

Raad van Bestuur

De kwaliteit van onze producten en services en de tevreden klanten zijn essentieel voor ons. Deze twee factoren zullen er voor zorgen dat we nu en in de toekomst een sterke en duurzame groei kunnen realiseren.

close up of a man in a suit

Dr. Mathias Wagner
Chairman of the Board of Management

CV PDF

 

close up of a man in a suit

Oliver Schorer
Member of the Board of Management, CIO

CV PDF

 

close up of a man in a suit

Frank Kottmann
Member of the Board of Management, CSO

CV PDF

 

close up of a man in a suit

Ulrich Bergmann
Member of the Board of Management, CFO

CV PDF

ROL VAN DE RAAD VAN COMMISSARISSEN

De zes permanente leden van de raad van commissarissen van CHG-MERIDIAN spelen een belangrijke rol. Zij houden toezicht op het management van het bedrijf, stellen de leden van de raad van bestuur aan en keuren belangrijke plannen en beslissingen voor het bedrijf goed.

Leden

Jürgen Mossakowski

Voorzitter van de raad van commissarissen

 

Peter Horne

Vicevoorzitter van de raad van commissarissen

 

Frank Gelf

Lid van de raad van commissarissen

 

Lutz Kling

Lid van de raad van commissarissen

 

Meltem Onursal

Lid van de raad van commissarissen

 

Jürgen Scheftschik  

Lid van de raad van commissarissen

INTERNATIONALE VESTIGINGEN

Ons personeel bestaat uit ongeveer negenhonderd werknemers die actief zijn bij ruim dertig vestigingen in meer dan twintig landen. Ze hebben allemaal één doel: u compleet ontzorgen op het gebied van uw technologie-investeringen.

image of CHG-MERIDIAN's headquarters from the outside

HOOFDKANTOOR IN WEINGARTEN

CHG-MERIDIAN AG

Franz-Beer-Strasse 111

88250 Weingarten
Duitsland

 

Tel. +49 (0)751 5030

Fax +49 (0)751 50366

 

E-mail: info@chg-meridian.de

Website: www.chg-meridian.de

GESCHIEDENIS

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Niet elk succesverhaal begint in een Californische garage. Het mooie verhaal van CHG begon in 1979 in een wasserette ergens in Zuid-Duitsland.
LEES MEER OVER DE GESCHIEDENIS

Corporate Governance

Gedragscode en klokkenluidersregeling

In de gedragscode van CHG-MERIDIAN zijn de basisprincipes van onze bedrijfscultuur vastgelegd. Bovendien verwacht CHG-MERIDIAN van haar werknemers en zakenpartners dat zij schendingen hiervan melden.

EFFICIËNT IN ALLE SECTOREN

Onze klanten verschillen niet enkel op vlak van sector, maar ook op vlak van hun noden. Ze hebben echter één ding gemeenschappelijk: een professionele, onafhankelijke en open partner om hun investeringen zo efficiënt mogelijk te maken.

Dankzij onze investeringsoplossingen op maat kunnen ze met CHG-MERIDIAN hun technologie efficiënt beheren.

Met TESMA® profiteert u van een transparante kostenbeheersing, met op het einde van de life-cycle van uw technologie; gecertifieerde gegevensverwijdering door eraSURE®

   

EXPERT OP IT-GEBIED

Lees hoe efficiënt CHG-MERIDIAN technologie-investeringen in de praktijk beheert.

> OPLOSSINGEN VOOR DE IT-SECTOR

LEIDEND IN INDUSTRIËLE TECHNOLOGIEËN

Lees meer over de bedrijfsconcepten op maat die CHG-MERIDIAN creëert.

OPLOSSINGEN VOOR INDUSTRY 4.0

SPECIALIST IN MEDISCHE TECHNOLOGIEËN

Lees meer over de slimme bedrijfsconcepten op maat van CHG-MERIDIAN.

OPLOSSINGEN VOOR DE MEDISCHE SECTOR