Choose your region

Eastern Europe
Northern Europe
Australia / New Zealand
or choose our
SEARCH
REGION: NETHERLANDS
HET ZIT IN ONZE GENEN

WE NEMEN ONZE VERANTWOORDELIJKHEID

Wij staan midden in de samenleving. We spelen een actieve rol en nemen onze verantwoordelijkheid voor de toekomst serieus. Hierbij laten we ons leiden door de wensen en verwachtingen van onze klanten, onze werknemers en de mensen die in de gebieden leven waar we actief zijn.

Voor mens en Mileu

Wij dragen eerlijkheid heel hoog in het vaandel en gebruiken het als basis van onze omgang met elkaar. We geven onze medewerkers de ruimte om zich persoonlijk te ontwikkelen en creëren een basis waarop we ecologisch potentieel kunnen benutten.

DUURZAME ONTWIKKELING

Voor de samenleving

Het is erg belangrijk voor ons om een voorbeeld van goede burgers te zijn in de gemeenschappen waarin we actief zijn. We genieten ervan om initiatieven, projecten en verenigingen in onze lokale gemeenschappen te ondersteunen of er zelf te initiëren.

BURGERSCHAP

MEER INFORMATIE

Transparantie is de basis bij alle activiteiten die we ondernemen. Lees meer over wat we doen, onze zakelijke waarden en het laatste nieuws over ons bedrijf.
TECHNOLOGY MANAGEMENT VOOR UW BEDRIJF

Lokale roots, internationaal bereik

We zijn klaar voor internationale uitdagingen: met lokale roots en vooruitstrevende concepten voor informatietechnologie, industriële technologie en medische technologie.

MEER OVER ONZE OPLOSSINGEN 
Sterke waarden en een solide basis

Onze waarden en visie voor de toekomst

Onze diensten en oplossingen zijn gebaseerd op sterke waarden die draaien om deskundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid.

MEER OVER ONS BEDRIJF 
Altijd op de hoogte

Ons laatste nieuws

Wanneer we de aandacht trekken met goed nieuws over ons bedrijf, draagt dit bij aan ons imago. Ook zorgt dit voor aandacht en positieve berichtgeving in de media.

NAAR NIEUWS 

Uw contact

Heeft u vragen over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en hoe wij proberen bij te dragen aan onze omgeving? Aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen. We beantwoorden met plezier uw vragen.

CHG-MERIDIAN Netherlands BV