Choose your region

or choose our
SEARCH
REGION: NETHERLANDS
Alles in één oogopslag

Onze inzichten

Bij CHG-MERIDIAN denken we out of the box. Strakke structuren, niet gestandaardiseerde oplossingen en geen plan B: dat is niet hoe we het bij CHG-MERIDIAN aanpakken. In de volgende artikelen leest u meer over onze innovatieve oplossingen en de voordelen die we u kunnen bieden.

Out of the box

De inzichten die u hieronder zult vinden, geven u een voorproefje van de mogelijkheden die CHG-MERIDIAN kan bieden. We geven u onze visie op de oplossingen die wij bieden mee. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over onze strategie.
HOE GELIJKE TRED HOUDEN MET TECHNOLOGISCHE VOORUITGANG?

ROBOTICS MEETS LIFE CYCLE MANAGEMENT

De voordelen van robotgestuurde systemen voor het ziekenhuis, de chirurg en de patiënt kunnen niet worden ontkend. Maar hoe kan een ziekenhuis, met prijzen voor robotsystemen die in de miljoenen lopen, de technische vooruitgang bijbenen?

Lees Verder 
desk with a smartphone, keyboard, coffee mug, apple watch and laptop on
Hoe de digitale werkplek werkt

Digitale werkplekken voor digitale medewerkers

Smartphones, laptops en slimme speakers zijn thuis al de norm. Toch zitten veel mensen op het werk vast in een analoge wereld, hoewel het helemaal niet zo moeilijk is om een digitale werkplek in te richten.

Lees Verder 
person at a desk on a laptop with a smartphone on the table
Werkplek als een service

Is het tijd om leasen in plaats van kopen te overwegen?

Rekenkracht, platforms en software kunnen al als service worden aangeschaft. Waarom dan niet alle IT voor de werkplek? We leggen het concept uit achter Workplace as a Service (WaaS) en de voordelen hiervan.

LEES VERDER 
Woman looking at a smart watch in a coffee shop with a laptop, mobile phone, cake and coffee on the table
Digitaal werkplekbeheer

Optimaal ontwerp en efficiënt beheer van de moderne werkplek

Tegenwoordig verwachten medewerkers dat hun werkgever een moderne digitale werkplek biedt die is uitgerust met de nieuwste technologie, 24/7 beschikbaar is en hen in staat stelt hun taken overal uit te voeren. Als bedrijven ook willen profiteren van de digitale werkplek, zullen technisch en commercieel beheer samen moeten werken.

lees verder 
man in a suit walking through a city on a mobile phone
Digitale werkplek

Ontsnap aan de tco-val

Of een IT-infrastructuur zichzelf terugbetaalt of niet, hangt niet alleen af van de aankoopkosten. We behandelen de kosten die vaak over het hoofd worden gezien en laten zien hoe u de correcte total cost of ownership berekent.

lees verder 
Women in a coffee shop looking at a laptop with glasses in her hand
Pay-per-use-modellen

Investeren in technologie zonder budgetoverschrijding

De digitale transformatie van bedrijven maakt innovatieve betaalmodellen zoals pay-per-use mogelijk. Door te vertrouwen op een betaalmodel dat is gebaseerd op daadwerkelijk gebruik, kunnen bedrijven een hoge kapitaalinvestering in IT-apparatuur of voor het installeren en runnen van IT-oplossingen, vermijden.

lees verder 
Man in suit presenting in-front of a screen
De digitale werkplek

De digitale werkplek is cruciaal voor elke digitale strategie

Bij succesvolle digitalisatie komt meer kijken dan innovatief, op technologie gebaseerd aanbod en bedrijfsprocessen. De werkomgeving moet er ook op aangepast worden. Oliver Schorer, CIO van CHG-MERIDIAN AG vertelt over de digitale werkplek en de voordelen daarvan.

lees verder 
man sitting down working on a laptop
Strategieën voor de werkplek van de toekomst

Hoe de digitale werkplek uw digitale strategie een boost kan geven

Het is lastig je digitale transformatie voor te stellen zonder de allernieuwste werkplekken en remote werkconcepten. Wij laten u zien hoe u de digitale werkplek in het hart van uw digitale strategie plaatst en hoe u deze kunt gebruiken om uw efficiëntie te vergroten.

lees verder 
City of Ghent Belgium
HEALTHCARE TECHNOLOGY

EAHM 2019

EAHM is the 28th European Congress for Hospital Managers, hosted in Ghent, Belgium. The event serves to unite healthcare leaders and professionals from all over Europe, to educate them about innovative new technology that is available to the healthcare sector.

Find Out More 
MOBILITEIT VOOR ONDERNEMINGEN

HOE BEHOUDT U DE VRIJHEID EN FLEXIBILITEIT VOOR MEDEWERKERS EN BELANGRIJKE BESLISSERS?

Jarenlang hoorden een kantoor, een bureau en vaste werktijden gewoon bij je dagelijkse job. Maar dit verandert nu snel dankzij de opkomst van het moderne mobiele werken.

Lees verder 
Concepten voor Intelligente Financiering

Concepten voor intelligente financiering bereiden toekomstige innovaties voor

Als innovatieve financieringspartner met tientallen jaren ervaring biedt CHG-MERIDIAN voordelen voor zowel CIO's als CFO's. We kunnen u laten zien hoe u innovatieve projecten kosteneffectief kunt implementeren.

Lees verder 
Onze bevindingen van de D21-Digital Index 2017/2018

Hoe belangrijk zijn digitale vaardigheden in de gezondheidszorg?

De digitale revolutie vindt maar langzaam plaats in de Duitse samenleving. Desalniettemin is er al een dringende behoefte voor bedrijven om te investeren in de opleiding van werknemers en daarmee in de toekomst van de gezondheidszorg. CHG-MERIDIAN, wederom een partner van de D21-Digital-Index studie, analyseerde wat de impact van digitale skills in de zorgsector zijn.

Ontdek meer 
20-feb-2018 – Berlin

Vereisten op het gebied van digitalisering in de gezondheidszorg

• Digitale vaardigheden zijn de sleutel in de gezondheidszorg
• Zorgverleners zijn efficiënter en vergroten het concurrentievermogen door hun personeel op te leiden
• CHG-MERIDIAN ondersteunt de D21-Digital-Index en analyseert de impact op investeringen in de gezondheidszorg

Ontdek hier meer 
man looking over a manufacturing factory
Kostenbeheer, een stapje verder

Hoe TCO een beter overzicht geeft

Als een innovatieve technologiemanager met tientallen jaren ervaring, creëert CHG-MERIDIAN maximale kostentransparantie, identificeert potentiële besparingen - en realiseert deze besparingen.

Lees verder 
Denk lange termijn, bespaar op korte termijn

Efficiënter kostenmanagement met ons Lifecycle model

CHG-MERIDIAN heeft tientallen jaren ervaring met het financieren van elk aspect van een project en heeft een holistische kijk op financiën gedurende de gehele levenscyclus. Dit geeft u de zekerheid dat uw investering in de loop van een project echt vruchten zal afwerpen.

Lees verder 
7-apr-2017 – Weingarten

Digital Signage Solutions (DSS) van CHG-MERIDIAN lopen voorop.

• Direct: Communiceer in realtime met uw beoogde doelgroep
• Met vertrouwen: een testfase biedt gemoedsrust tijdens digitale transformatie
• State-of-the-art: betekent dat u altijd over de nieuwste technologie beschikt

Lees verder 
EDTECH

Beter leren en meer harmonie dankzij nieuwe technologie in de klas

We willen allemaal leren en werken in een omgeving die ons de best mogelijke kans biedt om succesvol te zijn. We gaan een duik nemen in wat het effect is van het beschikbaar hebben van de nieuwste technologie voor personeel en studenten.

Lees verder