Choose your region

or choose our
SEARCH
REGION: NETHERLANDS

Het Duitse vennootschapsbelastingrecht beslaat ongeveer 1.700 bladzijden. Het Amerikaanse “rulebook” is nog groter, met meer dan 5.000 pagina's. Wat is de beste manier voor een bedrijf om vanuit juridisch en fiscaal oogpunt een project te plannen en uit te voeren om te investeren in IT-infrastructuur op internationaal niveau? Zelfs de meest ervaren CIO's beschikken hoogstwaarschijnlijk niet over de expertise die daarvoor nodig is.

De CIO wil een gestandaardiseerde oplossing invoeren op alle relevante sites, met uniforme processen die rekening houden met de lokale omstandigheden en alles bestrijken van inkoop tot remarketing.

De financiële afdeling worstelt echter vaak niet alleen met het vinden van de optimale oplossing binnen de fiscale en wettelijke beperkingen, maar ook met de financiering zelf. Bij hun activiteiten in het buitenland hebben middelgrote en internationale ondernemingen het vaak moeilijk om snel en tegen aanvaardbare voorwaarden lokale financiering te verkrijgen.

Daarom is het goed om internationale infrastructuurinkoopprojecten in handen te geven van een ervaren expert met een wereldwijd netwerk. Een financieringsverstrekker die vertrouwd is met de nuances van de mondiale en lokale fiscale en juridische situatie. Een partner die consequente kwaliteitsnormen vastlegt voor internationale projecten. Een aanbieder met wereldwijde treasury-activiteiten die kort op de bal kan spelen. Een partner die de volledige levenscyclus van IT-projecten kan opnemen.

Efficient Technology Management® dat aan uw eisen voldoet - dat is wat wij u bieden. Neem nu contact met ons op - we hebben die duizenden pagina's voor u gelezen.

"Weet u welke zakelijke aanpak op maat en welk type financieringsoplossingen ideaal zijn voor uw internationale vestigingen?”
"Weet u hoe u IT-projecten in het buitenland efficiënt kunt implementeren?”
"Weet u hoe u de fiscale situatie voor uw IT-financiering in Miami, München en Madrid tegelijkertijd kunt optimaliseren?”
DORIAN JAY DIMARCO EXECUTIVE VICE PRESIDENT, NORTH AMERICAN SALES

"Op maat gemaakte bedrijfs- en financieringsoplossingen kunnen snel, eenvoudig en kosteneffectief worden geïmplementeerd in al uw nationale en internationale vestigingen.”

Contacteer mij nu!

Ik kijk ernaar uit de internationale mogelijkheden met u te bespreken.

Paul-Robbert Viskil

Vice President Sales, Netherlands

Ontdek meer

Ontdek hier welke diensten en oplossingen we nog kunnen bieden
TECHNOLOGIECENTRA

EXPERTISE EN TRANSPARANTIE OP ALLE VLAKKEN

Met ruim vijftien jaar ervaring met ons Technology Center en meer dan een half miljoen verwerkte apparaten per jaar, zijn we uw ideale partner. We halen uw apparaten op, voeren dataverwijdering uit, verzorgen een complete refurbishment en brengen ze vervolgens opnieuw op de markt.

Ontdek 
Denk lange termijn, bespaar op korte termijn

Efficiënter kostenmanagement met ons Lifecycle model

CHG-MERIDIAN heeft tientallen jaren ervaring met het financieren van elk aspect van een project en heeft een holistische kijk op financiën gedurende de gehele levenscyclus. Dit geeft u de zekerheid dat uw investering in de loop van een project echt vruchten zal afwerpen.

Lees meer 
man looking over a manufacturing factory
Kostenbeheer, een stapje verder

Hoe TCO een beter overzicht geeft

Als een innovatieve technologiemanager met tientallen jaren ervaring, creëert CHG-MERIDIAN maximale kostentransparantie, identificeert potentiële besparingen - en realiseert deze besparingen.

Lees meer