Choose your region

or choose our
SEARCH
REGION: NETHERLANDS
LIFECYCLE MANAGEMENT

Efficiënter kostenbeheersen met ons lifecycle model

CHG-MERIDIAN heeft tientallen jaren ervaring met het financieren van elk aspect van een project en neemt een holistische kijk op financiën gedurende de gehele levenscyclus. Dit geeft u de zekerheid dat uw investering in de loop van een project echt vruchten zal afwerpen.

Koop goedkoop, gebruik voor een lange tijd. Iedereen die denkt dat dit de weg is naar een effectieve kostenstructuur, vergist zich. Hetzelfde geldt voor IT-infrastructuren, medische apparatuur of industriële technologie. Aan de ene kant stijgen de bedrijfs- en servicekosten onevenredig naarmate activa ouder worden, wat een hoofdpijn is voor CIO's en COO's. Anderzijds zijn CFO's terughoudend om te gokken op toekomstige infrastructuurkosten.
Een betrouwbare manier om de kosteneffectiviteit tijdens de duur van een project te berekenen, is door naar de TCO te kijken. Dit is de enige manier om te beslissen of het op de lange termijn rendabeler is om de nieuwste technologie te kopen of om te kiezen voor een aangepast bedrijfsconcept met kortere gebruikscycli.


Alle leveranciers bieden deze informatie natuurlijk - maar vanuit hun eigen perspectief. Dit maakt het moeilijk, zo niet onmogelijk, om aanbiedingen te vergelijken. Benchmarks van echte wereld bieden een robuuste meetbasis. Maar alleen onafhankelijke experts met tientallen jaren ervaring in het financieren van elk aspect van een project hebben hier toegang toe. Deskundigen die begrijpen dat standaardaanbiedingen zelden voldoen aan het individuele vereistenprofiel van uw bedrijf. Die aan dezelfde kant van de onderhandelingstafel zitten als u, aangezien zij dezelfde doelstellingen hebben. Wie bekijkt uw totale kosten, zelfs voor internationale projecten, en vindt een geschikte financieringsoptie voor u. Wie beschermt uw balans en neemt namens u risico's.


Efficient Technology Management® dat aan uw eisen voldoet - dat is wat wij bieden. Neem nu contact met ons op en houd in de toekomst uw verborgen kosten in de gaten. In tijden van digitale verandering kunnen we uw overgang naar een efficiënt, servicegericht en gedigitaliseerd IT-landschap ondersteunen.

"Wist u dat een dienstverlener dezelfde doelen heeft als u?"
"Weet u welke contractduur het meest kostenefficiënt is voor uw investering?"
"Weet u zeker of het contractmodel van uw partner aan dezelfde noden voldoet?"

Contacteer ons!

Wij willen u graag meer uitleg geven over de voordelen van ons Lifecycle model, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Paul-Robbert Viskil

Vice President Sales, Netherlands

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht,
wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

* Dit veld is verplicht

Vul in

Ontdek hier meer over CHG-MERIDIAN

Lees hier wat de andere oplossingen zijn die wij bieden.
INFORMATIETECHNOLOGIEËN

EFFICIËNTIE TIJDENS DE LIFECYCLE VAN TECHNOLOGIE

Technologie veranderd sneller en sneller en daarmee ook de behoefte van de medewerkers. Dit maakt het beheer van de IT-portefeuille steeds ingewikkelder en tijdrovender voor de IT-afdeling. CHG-MERIDIAN kan samenwerken met de verschillende afdelingen om de lifecycle van technologie en de bijbehorende kosten te beheren.

Lees meer 
Enterprise Mobility Solution

Intelligente oplossing om mobiel te werken

Onze nieuwe oplossing is de eerste allesomvattende oplossing die uw bedrijf een geavanceerde mobiliteitsstrategie biedt. Deze 'Enterprise Mobility Solutions' zijn ontworpen met alle mogelijkheden en services die nodig zijn om gemakkelijk mobiel te werken. Ontdek de intelligente manier om zakelijke mobiliteit mogelijk te maken.

Lees meer 
TECHNOLOGY AND SERVICE MANAGEMENT SYSTEM

TESMA®: De perfecte tool die iedereen verbindt

Ons doel is dat we uw werklast verminderen en u en uw bedrijf ondersteunen in elke fase van de levenscyclus van technologie. Dit is ons systeem TESMA®, dat commerciële en technische informatie samenbrengt in een volledig geïntegreerde tool waar elke afdeling alle nodige informatie kan vinden.

Lees meer