Choose your region

or choose our
SEARCH
REGION: NETHERLANDS
WIJ BEHEREN UW TECHNOLOGIE

ONZE DIENSTEN VERLAGEN UW WORKLOAD

Van IT tot industriële en technologieën voor in de gezondheidssector - op basis van uitgebreide expertise en op maat gemaakte services bieden we zichtbare vooruitgang voor het beheer van uw technologiepark

INFORMATIE TECHNOLOGIE

Intelligente financieringsconcepten voor de gehele levenscyclus van uw IT-apparatuur. We bieden een goed ontworpen servicepakket dat alles omvat, van consultancy tot gecertificeerde dataverwijdering.

ONTDEK MEER

MEDISCHE TECHNOLOGIE

Een nieuw concept in de zorg - met de juiste medische apparatuur, flexibele financiering, geoptimaliseerde voorwaarden en services op maat.

LEES MEER

INDUSTRIËLE TECHNOLOGIE

Optimaliseer de financiering van machines, apparatuur en voertuigen voor materiaalbehandeling en beheer deze efficiënt: verhoog de productieoutput, maximaliseer de efficiëntie en verlaag de totale kosten van uw bedrijf.

LEES MEER
Technologie en service managementsysteem

TESMA®: maakt technologiebeheer eenvoudig

Meer visie, meer transparantie: de TESMA®-toepassing combineert alles wat uw bedrijf nodig heeft voor de duidelijke en efficiënte organisatie van zijn technologieën. Ontworpen om het leven gemakkelijker te maken.
Meer over TESMA®
Opmerkelijke verhalen

een buitengewoon succes

Een breed scala aan projecten, één gemeenschappelijke noemer: onze ervaringen en services helpen onze klanten succesvol te zijn. De uitdagingen waarmee publieke klanten, grote bedrijven en kleine en middelgrote ondernemingen worden geconfronteerd, zijn even divers als onze op maat gemaakte servicepakketten.

LEES MEER
All Stories IT Industrial Healthcare
IT

We bieden wereldwijde visibiliteit

Read the full story 
IT

U kunt vernieuwen zonder stress

Read the full story 
Industrial

Ideal parameters

Lees meer