Choose your region

or choose our
SEARCH
REGION: NETHERLANDS
Indurstiële technologie

WERELDWIJDE EXPERTISE IN TECHOLOGIE INVESTERINGEN

Ongeacht of u nieuwe afzetmarkten wilt aanboren of om kostenredenen in het buitenland wilt uitbreiden - er zijn nog steeds grote kansen die inherent zijn aan een internationale kijk. Kansen die gewoon wachten om gegrepen te worden. Maar deze opportuniteiten brengen ook enorme investeringskosten met zich mee in een omgeving die u misschien niet kent. Gelukkig heeft CHG-MERIDIAN een wereldwijde aanwezigheid, met meer dan 25 sites over de hele wereld. Als uw partner, kennen wij de landspecifieke omstandigheden en coördineren uw investeringen over de hele wereld.

Optimaal risicobeheer voor kapitaaluitgaven

Als specialisten in het leasen van de nieuwste industriële apparatuur kunnen we, indien nodig, flexibele bedrijfsconcepten aanbieden die zijn aangepast aan uw individuele bestelvolumes. Onze pay-per-use en pay-per-part lease-modellen zijn gebaseerd op uw gebruikspatronen en uw productie-output. Dit vereenvoudigt het kostenbeheer, verbetert het capaciteitsbeheer en minimaliseert het investeringsrisico.

Fleetmanagement voor interne transport

Expertise voor een efficiënter wagenpark

Of u nu pallettrucks, vorkheftrucks of elektrische trekkers gebruikt, we bekijken uw voertuigen voor intern transport met een gedetailleerde blik, vooral gericht op het optimaliseren van processen en gebruik.
  Rekening houdend met commerciële, technische, procedurele en energieaspecten, geven wij advies over geschikte fabrikanten en voertuigmodellen. U ontvangt een uitgebreide TCO-analyse van uw wagenpark om het optimale gebruik te bepalen.
We ondersteunen ook de optimalisatie van uw inkoop-, administratie- en afvalverwijderingsprocessen en het onderhoud van uw voertuigen voor intern transport.

Monitoring en controle - een geoptimaliseerd operationeel wagenpark

Toegangscontrole, analyse van voertuiggebruik en rijgedrag, automatische registratie van schadegevallen, onderhoudsplanning en optimalisatie van  batterijgebruik: de installatie van de meest geavanceerde sensoren maakt het mogelijk om een vloot te optimaliseren tijdens lopende activiteiten - ongeacht of de gebruikte voertuigen worden geproduceerd door verschillende fabrikanten. Wij bieden u deze technologie en integreren de verzamelde gegevens uw systemen om uw vloot te optimaliseren en het beheer ervan te vergemakkelijken.


Maar voertuigspecifieke gegevens vormen niet alleen de basis voor het optimaliseren van de omvang en de productiviteit van de vloot. Met behulp van geavanceerde geo-tracking en toegangscontroles kan de beveiliging aanzienlijk worden verbeterd en schade die niet te wijten is aan normale slijtage drastisch worden verminderd. Automatische schaderegistraties helpen u om uw claimafhandelingsproces en onderhoudscycli te verbeteren. We proberen als partenr een substantiële bijdrage leveren aan de modernisering van uw vloot en deze efficiënter maken.

Fleet managment staat gelijk aan lifecycle management

De belangrijkste aandachtspunten van onze klanten zijn kostenvoordelen en flexibiliteit. Naast het bepalen van de juiste levenscyclus voor uw material handling-voertuigen op basis van de TCO-analyse, bieden wij u ook flexibiliteit tijdens de nuttige levensduur. Met voertuigpools en opties voor vroegtijdige terugkeer zorgen wij ervoor dat u de grootte van uw wagenpark flexibel kunt aanpassen aan drukke en stille periodes.


We adviseren u ook wanneer het noodzakelijk wordt om te moderniseren vanwege digitale vereisten - bijv. met betrekking tot automatisch geleide voertuigsystemen (AGV's), gezondheids- en veiligheidskwesties, of medewerkerstevredenheid. En we garanderen een eerlijk en transparant retourproces, inclusief verzameling en remarketing.

 

 

 

 

Technology management software – TESMA®

TESMA® geeft u volledige transparantie van de voertuigen en technologie voor het laden en lossen van materiaal en de bijbehorende servicegegevens, met betrekking tot zowel technische als commerciële aspecten. Of u het nu gebruikt als een gecentraliseerde toepassing of als een add-on met vele open interfaces - TESMA® past zich flexibel aan aan uw organisatiestructuur en aan de behoeften van elke afdeling.

 • Opladen op basis van de kostenbronnen met voertuigspecifieke gegevens
 • Transparant bestelproces inclusief klantspecifieke voertuigconfiguratie en asset tracking, van de SAP-inkooporder tot operationele gereedheid
 • Volledige kostentoewijzing via eBilling-module (banden, batterij, voertuiggebruik, reserveonderdelen, enz.)
 • Proces- en gebruikoptimalisatie op basis van voertuigspecifieke gegevens - tijdens bedrijf en ongeacht de fabrikant
 • Managementrapportage voor snelle en effectieve vlootanalyse
LIFECYCLE MODEL

ALLES DRAAIT OM UW SUCCES

Hoewel projecten voor material handling of wagenparkbeheer voor iedere klant weer anders zijn, kan ons model u helpen succesvol te zijn. Dit model vormt de basis van de uitgebreide en deskundige ondersteuning die we u tijdens de hele lifecycle – en ook daarna nog – kunnen bieden.
Leave lifecycle
DRIEFASENMODEL

LASERFOCUS OP U

Omdat de fasen in elkaar overlopen en ze zo een geheel vormen, betekent dit dat wij van begint tot einde van elk project voor u klaarstaan.
svg_chg_lifecycle_with_textpath
VOORBEREIDINGSFASE

ALLES STAAT OF VALT MET EEN GOEDE VOORBEREIDING

Voor complete bedrijfsconcepten op maat is een geïntegreerde kijk nodig. We maken een grondige analyse van uw wagenpark en geven u een uitgebreid en toekomstgericht advies. Zo zorgen we ervoor dat uw project een succes is en blijft.

CONSULTING

WAGENPARKANALYSE

 • Fysieke inventariscontrole
 • Onafhankelijke analyse en advies
 • TCO-analyse
 • Bedrijfsconcepten op maat

PROCUREMENT

PROCUREMENTPROCES

 • Centraal en individueel aankoopoverzicht
 • Standaardisering en automatisering van het procurementproces
 • Voertuigconfiguratie
PRODUCTIEVE FASE

ALTIJD EEN EFFICIËNTE EXPLOITATIE

Voor een effectieve productiviteit is de optimale inzet van alle resources nodig. Wij staan de hele gebruiksduur voor u klaar. U hebt dus maar één leverancier die deskundig is op alle vlakken. U krijgt van uw vaste contactpersoon uitgebreid advies over alle technische en commerciële zaken.

ROLLOUT

IMPLEMENTATIE

 • Elektronisch goedkeuringsproces
 • Bijhouden van het order- en leveringsproces

SUPPORT

KLANTENSERVICE

 • Reparatie en onderhoudsplanning
 • Benchmarking en optimalisatie van onderhoudskosten
 • Bijhouden van servicekosten
 • Optioneel: ongevallendocumentatie

FINANCIËLE SERVICES

FINANCIEEL BEHEER

 • Transparante en flexibele facturatiemodellen
 • Toewijzing van onkosten aan specifieke kostenplaatsen, gedetailleerde rapporten
 • Leasebeheer en assetmanagement

LIFECYCLE MANAGEMENT

 • Flexibele huurconcepten
 • Voertuigenpooling
 • Sensors voor het verzamelen van voertuigspecifieke data
 • Beheer van verbruiksgoederen
END-OF-LIFE FASE

ELK EINDE IS EEN NIEUW BEGIN

Wij bieden een geavanceerd end-of-life proces, waar u veel voordeel uit kunt halen. Zo kunnen wij niet alleen uw bedrijfsmiddelen ophalen, maar bieden wij ook refurbishment aan. Daarnaast kunnen we gebruikte apparatuur opnieuw op de markt brengen. Wanneer apparatuur moet worden afgedankt, doen we dit overeenkomstig duurzaamheidsbeginselen.

ROLLBACK

END OF LIFE

 • Fair-play ophaalconcepten
 • Vervanging
 • Refurbishment
 • Opnieuw op de markt brengen (remarketing)
TESMA®

EFFICIËNT BEHEER VAN COMPLEXE TECHNOLOGIEËN VOOR MATERIAL HANDLING

TESMA®, ons systeem voor technologie- en servicemanagement, staat bij CHG-MERIDIAN aan de basis van alles wat we doen op het gebied van lifecycle management. Hiermee hebt u altijd een overzicht van alle commerciële en technische aspecten. Alle belangrijke informatie is transparant en toegankelijk in realtime.

TESMA®

 • Vereenvoudigt het beheer en de controle van uw voertuigen voor material handling
 • Biedt complete transparantie tijdens de volledige lifecycle van technologie
 • Houdt rekening met commerciële en technische aspecten

Our lifecycle model illustrates how CHG-MERIDIAN successfully supports you in every phase of your project.

Succes spreekt voor zichzelf

Succes verhalen

CHG-MERIDIAN helpt u uw industriële technologie efficiënt te beheren. Dit komt u ten goede in toegevoegde waarde over de hele lifecycle.
Meer informatie

Uw contactpersoon

Aarzel niet om ons te contacteren

Paul-Robbert Viskil

Vice President Sales, Netherlands