Choose your region

or choose our
SEARCH
REGION: NETHERLANDS
Digital Workplace

DE DIGITALE WERKPLEK VRAAGT OM EEN GEÏNTEGREERDE AANPAK

De digitale werkplek biedt werknemers aanzienlijk meer vrijheid en voldoening: ze zijn minder beperkt in waar en wanneer ze werken en zijn niet langer gebonden aan vast geïnstalleerde apparaten zoals desktopwerkplekken. In plaats daarvan hebben zij altijd toegang tot de nieuwste technologie, die is afgestemd op hun individuele behoeften. CHG-MERIDIAN laat u zien hoe dit kan werken.

Eenvoudig werken op afstand - Hoe een geslaagde mobiele werkplek creëren

Mobiel werken is helemaal in. Medewerkers willen maximale flexibiliteit bij de keuze van hun apparatuur en werkplek, maar ook wat betreft communicatie en werkprocessen. Tegelijkertijd worden werkgevers geconfronteerd met steeds hogere verwachtingen, van het aanbieden van de nieuwste technologie en soepele, snelle processen tot het garanderen van absolute vrijheid bij de keuze van de plaats van waaruit wordt gewerkt. De moderne werkplek is digitaal, mobiel en hightech. Dus hoe kunnen bedrijven aan al deze verwachtingen voldoen?

DE TECHNOLOGIE VOOR VEILIGE COMMUNICATIE

De eerste stap naar eenvoudig werken op afstand is ervoor zorgen dat het personeel technisch uitgerust is, inclusief het ter beschikking stellen van mobiele apparaten. Medewerkers inspraak geven bij de keuze van hun apparatuur is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk aan hun hardware-eisen voldoet. Als de apparatuur eenmaal is gekozen, is de volgende stap het opzetten van de juiste infrastructuur.

De digitale werkplek is een omgeving die werknemers voorziet van alle informatie en processen die ze nodig hebben om hun werk eenvoudig en succesvol te maken. Cloud-gebaseerde oplossingen en de keuze van de juiste platforms en samenwerkingstools spelen hierbij een sleutelrol. En aangezien medewerkers toegang hebben tot bedrijfs- en klantgegevens vanaf verschillende apparaten en locaties, is het aspect van gegevensbeveiliging, authenticatie en encryptie des te belangrijker.

VIRTUELE TEAMS INTERNATIONAAL MANAGEN MET CONCEPTEN VOOR DIGITALE WERKPLEKKEN

"Voor een succesvolle digitalisering is meer nodig dan innovatieve, op technologie gebaseerde oplossingen en bedrijfsprocessen. De werkomgeving moet ook bij het plaatje passen."
Oliver Schorer, CIO CHG-MERIDIAN

DE buy-in van de MEDEWERKERS IS cruciaal

Het aanbieden van de nieuwste technologie en een geschikte digitale werkomgeving is slechts één kant van de medaille. De digitale transformatie brengt een heleboel nieuwe uitdagingen voor het individu met zich mee. Vertrouwde processen en structuren worden overboord gegooid, en nieuwe vaardigheden moeten worden aangeleerd. Medewerkers moeten niet alleen in staat zijn om deze nieuwe technologieën te gebruiken, maar moeten dit ook effectief willen. De werkgevers moeten het goede voorbeeld geven door de digitalisering te omarmen en de nodige middelen aan te wenden om de medewerkers op de verandering voor te bereiden. E-learning portalen en de gamificatie van professionele ontwikkelingstrajecten kunnen in dit scenario nuttige hulpmiddelen zijn.

Het is ook belangrijk de medewerkers te betrekken bij het inrichten van hun digitale werkplek en openlijk te communiceren over de voordelen en de projectplanning.

Man in a suit with glasses working on a tablet

EEN SELF-SERVICEPORTAAL IS EEN ESSENTIËLE TOOL BIJ DE ORGANISATIE EN HET BEHEER VAN DE DIGITALE WERKPLEK

Een self-serviceportaal implementeren is een andere - in veel opzichten belangrijke - tool voor het vormgeven van de digitale werkplek. Het kan een positieve gebruikerservaring bieden voor het personeel, aangezien vooral jonge werknemers inspraak willen hebben in de tools en apparaten waarmee ze werken. En ze verwachten de eenvoudige en gebruiksvriendelijke bestelprocessen die ze van grote online retailers gewend zijn. De invoering van een selfserviceportaal heeft ook belangrijke voordelen voor de werkgever. Geoptimaliseerde aankoopprocessen verminderen de last voor de IT-, aankoop- en HR-afdelingen, aangezien goedkeuring, uitrol, rollback en de vervanging van defecte assets volledig worden geautomatiseerd. Een onmisbare tool om de administratieve uitdagingen van de digitale werkplek op te vangen.

FEITEN & CIJFERS

Productiviteit verhogen

25 %

meer productiviteit en motivatie bij de medewerkers door plaatsonafhankelijk werken

operationele kosten verlagen

20 %

besparen door consolidatie en standaardisatie van processen, restwaardeberekeningen en transparante kosten

flexibiliteit vergroten

75 %

kortere implementatietijden door self-servicemodellen, automatisering, onafhankelijkheid van leveranciers en het loskoppelen van apparaat en contract

Contact opnemen

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen!

Paul-Robbert Viskil

Vice President Sales, Netherlands

DIGITALE WERKPLEK INZICHTEN

two men in a room, one on a laptop the other on a video conference call on a tv
Hoe de digitale werkplek werkt

Het draait niet alleen om IT-apparatuur

Door de digitale transformatie zal de werkplek productiever en flexibeler worden. Maar wat is er nodig om ervoor te zorgen dat een digitale werkplek aan deze verwachtingen voldoet? Vijf IT-deskundigen praten over de diverse uitdagingen waarvoor ze gesteld staan en de strategieën waarmee ze de uitdagingen tegemoet willen treden.

Lees Verder 
desk with a smartphone, keyboard, coffee mug, apple watch and laptop on
Hoe de digitale werkplek werkt

Digitale werkplekken voor digitale medewerkers

Smartphones, laptops en slimme speakers zijn thuis al de norm. Toch zitten veel mensen op het werk vast in een analoge wereld, hoewel het helemaal niet zo moeilijk is om een digitale werkplek in te richten.

Lees Verder 
man in a suit walking through a city on a mobile phone
Digitale werkplek

ONTSNAP AAN DE TCO-VAL

Of een IT-infrastructuur zichzelf terugbetaalt of niet, hangt niet alleen af van de aankoopkosten. We behandelen de kosten die vaak over het hoofd worden gezien en laten zien hoe u de correcte total cost of ownership berekent.

Lees Verder 
Woman looking at a smart watch in a coffee shop with a laptop, mobile phone, cake and coffee on the table
Digitaal werkplekbeheer

Optimaal ontwerp en efficiënt beheer van de moderne werkplek

Tegenwoordig verwachten medewerkers dat hun werkgever een moderne digitale werkplek biedt die is uitgerust met de nieuwste technologie, 24/7 beschikbaar is en hen in staat stelt hun taken overal uit te voeren. Als bedrijven ook willen profiteren van de digitale werkplek, zullen technisch en commercieel beheer samen moeten werken.

Lees Verder 
Women in a coffee shop looking at a laptop with glasses in her hand
Pay-per-use-modellen

Investeren in technologie zonder budgetoverschrijding

De digitale transformatie van bedrijven maakt innovatieve betaalmodellen zoals pay-per-use mogelijk. Door te vertrouwen op een betaalmodel dat is gebaseerd op daadwerkelijk gebruik, kunnen bedrijven een hoge kapitaalinvestering in IT-apparatuur of voor het installeren en runnen van IT-oplossingen, vermijden.

Lees Verder 
person at a desk on a laptop with a smartphone on the table
Werkplek als een service

Is het tijd om leasen in plaats van kopen te overwegen?

Rekenkracht, platforms en software kunnen al als service worden aangeschaft. Waarom dan niet alle IT voor de werkplek? We leggen het concept uit achter Workplace as a Service (WaaS) en de voordelen hiervan.

Lees Verder