SEARCH
REGION: NETHERLANDS
EN
NL
INDUSTRIËLE TECHNOLOGIE

MAGAZIJNEN & LOGISTIEK - FLEXIBEL AANPASSEN AAN GEBRUIK

U wilt een breed scala aan logistiek materieel efficiënt beheren? Op verschillende locaties en op internationale schaal? Bent u op zoek naar flexibele oplossingen die zich aanpassen aan uw contractuele situatie en de duur van uw projecten? Wij kunnen u ondersteunen met aangepaste en TCO-geoptimaliseerde gebruiksoplossingen voor al uw logistiek materieel. Voor alle fabrikanten en soorten assets. U profiteert van gestroomlijnde processen, een nieuwe dimensie van flexibiliteit en - last but not least - lagere kosten.

LOGISTIEK MANAGEMENT - INTERNATIONAAL, ALLE ASSETS, TCO-GEOPTIMALISEERD

Material-handling voertuigen, overheadkranen, laadcontainers, palletiseermachines - magazijn- en logistieke taken vereisen een uiteenlopende uitrusting, vaak geleverd door verschillende leveranciers. De slijtage is verschillend voor elk type materiaal, en de gebruiksduur varieert overeenkomstig. Voeg daarbij internationaal verspreide locaties en - met name in de contractlogistiek - servicecontracten van bepaalde duur, en het efficiënte beheer van assets en contracten wordt een uitdaging die even complex is als cruciaal voor succes.

LOGISTIEKE OPLOSSINGEN OP MAAT...

Onze TCO-specialisten zijn er om u te helpen. Zij zullen uw behoeften beoordelen op basis van hun jarenlange ervaring in de sector en hun uitgebreide expertise op het gebied van logistiek en financiële engineering. Voor welke processen zoekt u een oplossing? In welke landen? Welke uitrusting heeft u nodig? Aan welke voorwaarden? Welke servicepartner is een optie? Waar kan standaardisering helpen om de efficiëntie te verhogen?

Op basis van deze factoren en op basis van TCO-aspecten vinden wij voor u de optimale gebruiksoplossing, die wij vervolgens bundelen in één contract met één voorspelbare leasetermijn. Onafhankelijk van fabrikanten en banken.

OP INTERNATIONALE SCHAAL...

Bent u actief in meer dan één land of op meer dan één continent? Dankzij ons netwerk van internationale kantoren zijn wij altijd aan uw zijde. Wij kunnen alle contracten gemakkelijk aanpassen aan de fiscale en juridische regelgeving van de verschillende landen. Er verandert niets aan de inhoud - de algemene voorwaarden blijven dezelfde voor de raamovereenkomst.

FLEXIBILITEIT BIJ CONTRACTLOGISTIEK

Werkt u in contractlogistiek? Dan weet u hoe veeleisend efficiënt technologiebeheer kan zijn bij contracten van bepaalde duur. Wij kunnen u hierbij ondersteunen door de contractduur en de lifecycle van de uitrusting op elkaar af te stemmen. Wij bewaken ook voortdurend de total cost of ownership en bieden maximale flexibiliteit. Van offerte tot remarketing.  

Als uw klant uw contract verlengt, kunt u de looptijd bij ons verlengen tegen een aangepaste leasetermijn. En wat als u uw bestaande uitrusting op een flexibele manier wilt financieren? Geen probleem: wij kunnen de assets uit uw boekhouding opnemen in onze contracten via ons sale and leaseback-model, en deze toevoegen aan uw individuele gebruiksoplossing. Bovendien slagen wij er veelal in uw betalingen zo flexibel te beheren dat uw liquiditeit zelfs op volatiele markten grotendeels beschermd is.

EEN EERLIJKE SPREIDING VAN UW UITGAVEN

Weet u welke apparaten in gebruik zijn, en waar? Wie de fabrikant is? Of de service- en onderhoudskosten zijn veranderd? Ons digitaal management platform, TESMA®, heeft de antwoorden op deze vragen. Het combineert administratieve en technische aspecten in real time, biedt volledige transparantie van alle assetgegevens en maakt de exacte en causale toewijzing van alle kosten mogelijk.

Voor u betekent dit een volledige controle van de facturen en een transparant overzicht van al het materiaal - op alle sites en in alle landen. Met deze solide basisgegevens kunt u de efficiëntie van uw processen verder verhogen en nog meer besparen.

Voeg daar de professionele ondersteuning van onze experten aan toe, en u hebt de perfecte non-captive, op maat gemaakte oplossing voor al uw materiaal. Transparant, TCO-geoptimaliseerd, en op internationale schaal.

CONTACT OPNEMEN

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

CHG-MERIDIAN Nederland B.V.

MEER WETEN

Wilt u meer weten over onze business concepten op maat, klik dan hier.
INDUSTRIAL TECHNOLOGY

We manage your industrial infrastructure. Efficiently. Flexibly. Internationally.

Do you want to know where you could make savings in your fleet management? Do you want to optimize your international logistics processes? Are you looking for solutions that will allow you to manage your production more flexibly?

Read on 
INDUSTRIAL TECHNOLOGY

Material Handling – managing fleets efficiently

Do you want to reduce your material handling costs? Optimize administrative processes? Have a better overview of your international fleets?

Read on 
INDUSTRIAL TECHNOLOGY

Production & Machinery – reduce costs permanently

Do you want to achieve return on investment from the first unit manufactured? Flexibly adapt your production to changes in the market? Reduce your overall costs?


Read on