SEARCH
REGION: NETHERLANDS
EN
NL

AUTOMATISCH WISSEN MET HOGE BETROUWBAARHEID

eraSURE®: GECERTIFICEERDE DATAVERWIJDERING

Onze technologie- en servicecentra in Gross-Gerau en Skien bieden speciaal ontwikkelde geautomatiseerde gegevensverwijderingsoplossingen die een hoge mate van procesbetrouwbaarheid bieden.

eraSURE®

Gecertificeerde data eraSURE® van uw IT assets

Onze gecertificeerde eraSURE®-processen

Kies eraSURE® voor normale beveiligingsvereisten

We bevelen eraSURE® aan voor eenvoudige servergestuurde gegevensverwijdering.

Het proces in het Technologiecentrum in Gross-Gerau is ISO-gecertificeerd volgens ISO 27001 en ISO 9001: 2015 en voldoet aan BSI-standaard basisbescherming. In Skien, Noorwegen, is eraSURE® gecertificeerd volgens de ISO 9001- en ISO 14001-normen en NSM-compliant.

We ondersteunen u in uw keuze over uw data bescherming

De keuze van het wisproces wordt bepaald door de vereiste beschermingsgraad. Hebben we te maken met algemene gegevens? Bevatten uw assets zeer gevoelige en geheime informatie? Vereisen uw topgeheime gegevens een bijzonder hoog niveau van bescherming? In het kort gaat de keuze over wissen of vernietigen?


Of het nu gaat om SSD-, hybride- of flash-geheugen in laptops, tablets, smartphones en andere mobiele apparaten, CHG-MERIDIAN biedt een nauwkeurige en kosteneffectieve oplossing. Op maat gemaakt voor uw apparaten, uw gegevens en uw beveiligingseisen, en met het doel om de hoogst mogelijke restwaarde voor uw assets te realiseren.

Kies eraSURE® + voor hoge beveiligingsvereisten

Voor bijzonder gevoelige gegevens die een zeer hoog niveau van bescherming vereisen, raden we eraSURE® + aan. Het proces begint met het veilig verzamelen van de activa. Het terugdraaien omvat het beveiligde transport in gesloten, schokbestendige containers met GPS-tracking en vrachtwagens met luchtvering.

De keuze tussen de verschillende verwijderingsprocessen is geheel afhankelijk van de vereisten van de klant. 

CHG-MERIDIAN's gecertificeerde gegevensverwijderingsproces eraSURE® biedt een op maat gemaakte oplossing die volledig geautomatiseerd is en voldoet aan de nieuwe normen.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Hoe sneller u beveiligde data verwijdering overweegt, hoe veiliger uw professionele omgeving is.

CHG-MERIDIAN Nederland B.V.

Downloads

 • eraSURE Flyer Nederlands.pdf

  pdf, 1 MB
 • ISO 9001 certificate

  pdf, 132 KB
 • ISO 27001_EN.pdf

  pdf, 119 KB
 • ISO 27001_NL.pdf

  pdf, 119 KB
 • ISO-27701_Certificate.pdf

  pdf, 4 MB

ONTDEK MEER!

We doen niet enkel aan dataverwijdering. Lees meer over onze andere oplossingen.
Enterprise Mobility Solution

Intelligente oplossing om mobiel te werken

Onze nieuwe oplossing is de eerste allesomvattende oplossing die uw bedrijf een geavanceerde mobiliteitsstrategie biedt. Deze 'Enterprise Mobility Solutions' zijn ontworpen met alle mogelijkheden en services die nodig zijn om gemakkelijk mobiel te werken. Ontdek de intelligente manier om zakelijke mobiliteit mogelijk te maken.

Read on 
MANAGED DESKTOP SOLUTIONS

Efficiënte organisatie van technologie-investeringen

Desktopcomputers, laptops en tablets: het beheer van IT-werkplekken is ingewikkeld geworden, vooral als elke gebruiker weer andere behoeften heeft. Met de managed desktop solution van CHG-MERIDIAN kunt u uw computeromgeving voor uw medewerkers efficiënter inrichten.

Read on 
Print oplossingen

DE WEG NAAR EEN COMPLEXE PRINTINFRASTRUCTUUR

Welke soort en hoeveel assets heeft u nodig voor vlotte werkprocessen? Hoe kan de ononderbroken levering van verbruiksgoederen voor multifunctionele printers en kopieerapparaten worden gewaarborgd? En hoe kunnen de totale kosten transparanter worden? Dat zijn slechts een aantal van de vragen die we kunnen beantwoorden met een coherent printconcept op maat. Het volledige geïntegreerde concept omvat technische, commerciële en proceservaring, de kernactiviteit van CHG-MERIDIAN, en stelt de klant in staat zijn IT efficiënt te beheren en er vlot mee te werken.

Read on