SEARCH
REGION: NETHERLANDS
EN
NL
devicenow

Device-as-a-service: flexibele IT-verhuur

Bedrijven worden geconfronteerd met overbelaste IT-systemen,
steeds kortere innovatiecycli en een groeiende vraag naar digitale werkplekken.
Dat vraagt om een eenvoudige, flexibele oplossing voor internationale IT-aankopen. Die oplossing is devicenow, ons device-as-a-service-model.

Omdat bedrijven flexibeler moeten zijn en zich sneller moeten kunnen aanpassen aan veranderende bedrijfs- en marktomstandigheden, kiezen steeds meer bedrijven voor IT-infrastructuur als een dienst. 'Device as a service' (DaaS) - een concept waarbij hardware en bijbehorende diensten worden gecombineerd in een pakket dat wordt aangeboden tegen een vaste huurprijs per gebruiker per maand - is de perfecte oplossing voor de uitdagingen waarmee bedrijven momenteel worden geconfronteerd. En de vraag naar dergelijke oplossingen neemt toe. Een onlangs gepubliceerde studie van Gartner voorspelt dat het aantal DaaS-gebruikers in 2023 met meer dan 150 procent zal toenemen ten opzichte van 2020.

Het devicenow product van onze dochteronderneming devicenow GmbH biedt alles wat u zich kunt wensen van een device-as-a-service oplossing: onmiddellijke wereldwijde beschikbaarheid, state-of-the-art technologie, en een gebruiksvriendelijk concept. Een huurconcept dat goed is voor uw portemonnee en voor het milieu. U profiteert van eenvoudige IT-oplossingen die alle apparaten omvatten, van desktop pc's tot laptops, tablets en smartphones, waarbij wij zorgen voor de dienstverlening, inclusief de aankoop van apparaten, wereldwijde end-to-end logistiek, ondersteuning, gecertificeerde gegevensverwijdering en hergebruik van de gebruikte apparaten. Tevreden gebruikers. Efficiënte IT.

    

UW VOORDELEN OP EEN RIJTJE

WERELDWIJDE BESCHIKBAARHEID

Met ons abonnement dekken we 190 landen.
En dat met één wereldwijde standaard.

KOSTEN BESPAREN

Ons nieuwe concept is veel efficiënter dan gangbare modellen dankzij voordelige voorwaarden en geoptimaliseerde processen. 

FLEXIBILITEIT GENIETEN

Onze oplossing beantwoordt altijd aan de infrastructuurbehoeften van de gebruiker en kan gemakkelijk worden opgeschaald of teruggeschroefd. 

 ENTHOUSIASME WEKKEN

Uw gebruikers zullen in de wolken zijn met de moderne apparatuur en de hoge servicekwaliteit die onze devicenow standaard biedt.  

KOSTEN ONDER CONTROLE HOUDEN

Dankzij de voorspelbare maandelijkse huurkosten voor uw toestellen kunt u uw IT-uitgaven gemakkelijk onder controle houden. 

DUURZAAM ZIJN

Ons device-as-a-service concept is gebaseerd op de principes van de circulaire economie. Apparaten worden hergebruikt en gerecycled. Bovendien wordt alle CO2-uitstoot die verband houdt met onze IT-assets gecompenseerd, zodat u uw IT-apparatuur CO2-neutraal kunt huren. 
 

HEEFT U VRAGEN?

Aarzel niet om contact op te nemen, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Sven Matthiesen

Geschäftsführer devicenow GmbH