SEARCH
REGION: NETHERLANDS
EN
NL
TESMA

GEBRUIKSVRIENDELIJKE TECHNOLOGIE

Als expert in de levenscyclus van technologie beheren wij alle soorten apparaten, van smartphones en laptops tot medische technologie en vorkheftrucks. Met het tesma-platform implementeren wij businessconcepten op maat, waardoor uw kosten en administratieve rompslomp tot een minimum worden beperkt. En het werk wordt aangenamer, want veel processen zijn eenduidig, papierloos en gemakkelijk.

100% TRANSPARANTIE ZORGT VOOR BETERE BESLISSINGEN

Hoeveel assets zijn er op de site in Amsterdam? Wat zijn de betaalstromen? Wat is de bezettingsgraad van apparaten op de marketingafdeling, en wanneer heeft de afdeling nieuwe laptops nodig? tesma verzamelt automatisch commerciële en technische gegevens om dit soort vragen te beantwoorden en zorgt voor volledige transparantie in elke fase van de levenscyclus van het apparaat. Dit maakt flexibel beheer, nauwkeurige financiële controle en eenvoudige rapportage mogelijk - van de planning en uitrol tot de teruggave van de apparaten en het veilig wissen van gegevens.

DATAGESTUURDE PROCESSEN

Een ander voordeel is dat tesma op steeds meer systemen kan worden aangesloten en er ook gegevens mee kan delen, wat leidt tot informatievere analyses en effectievere, datagestuurde beslissingen. Voorgedefinieerde overzichten geven snelle antwoorden op veel voorkomende vragen over uiteenlopende onderwerpen, zoals huurtermijnen, portefeuillestructuur, kostentrends of het aantal nieuw ontvangen assets.

WERK EENVOUDIGER MAKEN

tesma biedt een eenvoudige gebruikerservaring, vermindert de werklast en maakt tijd vrij voor belangrijkere taken. Een intuïtieve gebruikersinterface, overzichtelijke dashboards en naadloze workflows maken het eenvoudig om geautomatiseerde processen te starten op elk moment in de levenscyclus. Het beheer van repetitieve taken is nog nooit zo eenvoudig geweest, wat resulteert in lagere proceskosten en minder risico op menselijke fouten. En het werk is leuker!

               

EEN SCHAALBARE OPLOSSING

tesma is een open platform dat de samenwerking tussen verschillende partijen - dienstverleners, fabrikanten en partners - in een proces kan integreren. En als het gaat om gebruikersintegratie, kunnen gebruikers nu zelf gemakkelijk een reeks taken uitvoeren, zoals apparaatkeuze, bestellen en retourneren.

Onze gegevens zijn open: u kunt ze bekijken en gebruiken in ons systeem of in het uwe. Bovendien is het tesma platform volledig schaalbaar. Het kan zich aanpassen aan veranderende omstandigheden en zijn modulaire, op API's gebaseerde architectuur kan op elk gewenst moment worden uitgebreid.

WERKEN MET TESMA - VERLICHT DAGDAGELIJKSE TAKEN

tesma maakt technologiebeheer eenvoudiger - van strategische planning tot aankoop, financiële controle en het beheer van IT- en andere assets. Volledige transparantie helpt bij het nemen van beslissingen en effectievere maatregelen besparen tijd en geld. Veel taken worden eenvoudiger, handiger en intuïtiever.

Hoe werkt het in de praktijk? Zo bijvoorbeeld:

 

MEERWAARDE VOOR MEERDERE AFDELINGEN

tesma maakt het beheren van technologie eenvoudiger. En het werk leuker. Wilt u weten hoe dat voelt? Hier zijn enkele voorbeelden.

ASSET MANAGEMENT

PROCUREMENT

FINANCIËLE CONTROLE

STRATEGISCH BELEID

  • Meer productiviteit en gebruiksgemak
  • Boost employer branding
  • Overzicht van CO2-compensatie voor apparaten

CONTACT NEMEN

Wij laten u graag alle voordelen zien van tesma voor het beheer van complexe technologieën.

CHG-MERIDIAN Nederland B.V.