SEARCH
REGION: NETHERLANDS
EN
NL
KOOLSTOFNEUTRAAL LEASEN

KOOLSTOFNEUTRAAL MET CARBONZER0

Meer lezen
KOOLSTOFNEUTRAAL LEASEN

KOOLSTOFNEUTRAAL MET CARBONZER0

Duurzaamheid is een onderscheidende factor op de markt geworden.
Dankzij carbonZER0 kunnen de productie, het transport, de gebruiksfase en de einde-levensduurfase van uw door CHG-MERIDIAN gefinancierde IT assets voortaan koolstofneutraal zijn.
Meer lezen
IT PROCUREMENT 2.0

BOOST DE MOTIVATIE VAN MEDEWERKERS

Met een jaar in de pandemie is het duidelijk dat de productiviteit op de digitale werkplek grotendeels afhangt van de tevredenheid van de medewerker. Maar hoe motiveert u uw belangrijkste resource wanneer u kosten moet besparen en uw IT-afdeling voor ongekende uitdagingen staat?
Meer lezen
TECHNOLOGIE EN SERVICE MANAGEMENT SYSTEEM

TESMA®: De perfecte tool die iedereen verbindt

Ons doel is dat we uw werklast verminderen en u en uw bedrijf ondersteunen in elke fase van de levenscyclus van technologie. Dit is ons systeem TESMA®, dat commerciële en technische informatie samenbrengt in een volledig geïntegreerde tool waar elke afdeling alle nodige informatie kan vinden.
Meer lezen
Informatie technologiëen

Onze oplossingsgebieden

Als financiële adviseurs en technologiemanagers zorgen wij voor uw ambitieuze technologie-investeringen - continu, efficiënt en flexibel

 

DIGITAL WORKPLACE

DIGITAL WORKPLACE
 

Enterprise Mobility Solutions

Enterprise Mobility Solutions
 

Managed Desktop Solutions

Managed Desktop Solutions
 

Output Solutions

Output Solutions
 

Digital Signage Solutions

Digital Signage Solutions

DIGITAL WORKPLACE

Bied medewerkers aanzienlijk meer vrijheid en voldoening

Lees meer

DIGITAL WORKPLACE

Bied medewerkers aanzienlijk meer vrijheid en voldoening

Lees meer

Enterprise Mobility Solutions

Intelligent Mobile Working

Lees meer

Managed Desktop Solutions

Ontdek meer over onze oplossing

Lees meer

Output Solutions

Ontdek onze printoplossingen

Lees meer

Digital Signage Solutions

Lees meer over onze oplossingen

Lees meer

Consistent en geavanceerd

CHG-MERIDIAN is een onafhankelijke technologiebeheerder met een compleet servicepakket voor het ontwerp, het beheer en de ondersteuning van geavanceerde technologieportefeuilles voor mkb-bedrijven, grote ondernemingen en klanten uit de overheidssector.

We werken samen met u een bedrijfsconcept op maat uit, zodat ook u uw IT-investeringen gedurende de gehele lifecycle efficiënt kunt beheren. Zo kunnen we de levering verzorgen van IT-apparatuur voor uw werkplekken, mobiele apparaten voor uw werknemers, op maat gemaakte softwarepakketten, aangepaste outputconcepten voor uw printeromgeving en een dataverwijderingsplan voor het einde van de lifecycle. In onze oplossingen komen technische en commerciële expertise samen. Wij zorgen ervoor dat u uw IT efficiënt kunt beheren en inzetten.

Intelligente financiering

We bieden geoptimaliseerde financiering voor bedrijfsconcepten op maat: flexibel en volledig toegespitst op uw behoeften.

U kunt gebruikmaken van pay-per-use, waarbij de eerste investering over de gehele levensduur wordt verspreid en er per gebruik wordt gefactureerd. Met andere woorden: één prijs per maand per werkplek.

Kostenplaatstoewijzing wordt hierdoor aanzienlijk gemakkelijker. Uw rendement wordt gedeeld en is vanaf het eerste moment aanwezig.

Strategie op de lange termijn, besparingen op de korte termijn

Multifunctionele printers, clients, tablets: het aantal IT-apparaten in bedrijven groeit voortdurend. De lifecycle van technologie wordt korter, wat betekent dat de gebruiks- en onderhoudskosten toenemen. Dat komt doordat de totale kosten van apparatuur grotendeels bepaald worden door onderhouds- en ondersteuningskosten en niet door de aankoopkosten. Door uw technologie regelmatig te vervangen, levert dit op lange termijn grote voordelen op.

CHG-MERIDIAN verspreidt de kosten over de hele lifecycle van de bedrijfsmiddelen, en houdt hierbij rekening met onder de interne en externe resources die nodig zijn voor gebruik, onderhoud en remarketing. Als onafhankelijke leverancier met een schat aan marktkennis kunnen we u de grootste efficiëntie en beste aanwending gedurende de hele levensduur bieden. U kunt uw voordeel doen met maximale flexibiliteit en zelf de voorwaarden van uw contract bepalen.

LIFECYCLE MODEL

ALLES DRAAIT OM UW SUCCES

Hoewel elk project weer anders is, kunnen we uw leven gemakkelijker maken met een simpel model dat steeds dezelfde methode gebruikt. Dit is ons beproefde driefasenmodel. Het model vormt de basis van de uitgebreide en deskundige ondersteuning die we u tijdens de hele IT-lifecycle – en ook daarna nog – kunnen bieden.
Leave lifecycle
DRIEFASENMODEL

LASERFOCUS OP U

Omdat de fasen in elkaar overlopen en ze zo een geheel vormen, betekent dit dat wij van begin tot einde van elk project voor u klaarstaan.
svg_chg_lifecycle_with_textpath
VOORBEREIDINGSFASE

ALLES STAAT OF VALT MET EEN GOEDE VOORBEREIDING

Voor een compleet uitgewerkt concept is een breed perspectief nodig. We maken een grondige analyse van uw project en geven u een uitgebreid en toekomstgericht advies. Zo zorgen we ervoor dat uw project een succes is en blijft. Tijdens een testfase kunt u zien hoe we te werk gaan en wat de resultaten zijn.

Consulting

IT-ANALYSE

 • Onafhankelijke analyse en inspectie van de werkomgeving
 • Individuele plannen voor gebruik en kostenbesparingen

PROCUREMENT

PROCUREMENTPROCES

 • Procurementstrategie op de lange termijn
 • Standaardisering en automatisering van het procurementproces
PRODUCTIEVE FASE

ALTIJD EEN EFFICIËNTE EXPLOITATIE

Een logische inzet van alle resources zorgt voor een optimale efficiëntie. Wij staan de hele gebruiksduur voor u klaar. U hebt dus maar één leverancier die deskundig is op alle vlakken. U krijgt van uw vaste contactpersoon uitgebreid advies over alle technische en commerciële zaken.

UITROL

ONDERSTEUNING BIJ IMPLEMENTATIE

 • Projectmanagement
 • Rollout wordt op vestigingsbasis gecoördineerd en gedocumenteerd
 • Kant-en-klare installatie

SUPPORT

KLANTENSERVICE

 • Eerste- en tweedelijnssupport
 • 24 uur per dag en zeven dagen per week of tijdens kantooruren, afhankelijk van uw noden
 • Onderhoud
 • Monitoring

ASSET CARE

 • Risicobescherming en afhandeling van claims

BEVEILIGING VAN DATA

 • Beheer van databack-up en -herstel
 • Bescherming tegen dataverlies

FINANCIËLE DIENSTEN

FINANCIËEL BEHEER

 • pay-per-use in rekening brengen
 • toewijzen van kostencenters
 • flexibele lease-modellen

OPTIMALISATIE VAN INVESTERINGEN

 • Capaciteit en kostenoptimalisatie
 • Gedetailleerde rapporteringen
END-OF-LIFE FASE

ELK EINDE IS EEN NIEUW BEGIN

Wij bieden een geavanceerd end-of-life proces, waar u veel voordeel uit kunt halen. Zo kunnen wij niet alleen uw bedrijfsmiddelen ophalen, maar bieden wij ook gecertificeerde dataverwijdering aan. Daarnaast kunnen we oudere apparatuur remarketen. Wanneer apparatuur moet worden afgedankt, doen we dit overeenkomstig de beginselen van groene IT.

ERASURE

GECERTIFIËERDE DATAVERWIJDERING

 • Gecertifiëerde dataverwijdering
TESMA®

EFFICIËNT BEHEER VAN COMPLEXE TECHNOLOGIEËN

TESMA®, ons systeem voor technologie- en servicemanagement, staat bij CHG-MERIDIAN aan de basis van alles wat we doen op het gebied van lifecycle management. Hiermee hebt u altijd een overzicht van alle commerciële en technische aspecten. Alle belangrijke informatie is transparant en toegankelijk in realtime.

TESMA®

 • Biedt complete transparantie tijdens de volledige lifecycle van technologie
 • Houdt rekening met commerciële en technische aspecten

Omdat de fasen in elkaar overlopen en ze zo een geheel vormen, betekent dit dat wij van begint tot einde van elk project voor u klaarstaan.

TRANSPARANT KOSTENBEHEER

TESMA®

TESMA® geeft u een compleet overzicht van de geleverde apparatuur en de hieraan gerelateerde servicedata, zowel in technologisch als in commercieel opzicht. U kunt TESMA® helemaal aanpassen aan uw organisatiestructuur en aan de behoeften van elke afdeling. Zo kunt u dit programma als gecentraliseerde applicatie gebruiken, maar TESMA® is dankzij de vele open interfaces ook bij uitstek geschikt als add-on. Daarnaast kunt u deze applicatie gebruiken om apparatuur te bestellen, kosten intern toe te wijzen of te voldoen aan regelgeving op het gebied van documentatie.
Naar TESMA®

ONTDEK MEER OVER ONZE DIENSTEN

Hieronder vindt u nog interessante oplossingen
Industriële technologieën

Wereldwijde expertise in financiering van industriële technologieën

Ongeacht of u nieuwe afzetmarkten wilt aanboren of om kostenredenen in het buitenland wilt uitbreiden - er zijn nog steeds grote kansen die inherent zijn aan een internationale aanpak.

Ontdek meer 
TECHNOLOGY AND SERVICE CENTRE

Expertise and transparency across the board

With more than 15 years' experience at our Technology and Service Centre and over 500,000 assets processed per year we are your ideal partner for asset collection, data erasure, refurbishment, and remarketing.


Ontdek meer 
Referenties

Gedeeld succes!

Een breed scala aan projecten, één gemeenschappelijke noemer: onze ervaring en services helpen onze klanten succesvol te zijn. De uitdagingen waarmee publieke klanten, grote bedrijven en kleine en middelgrote ondernemingen worden geconfronteerd, zijn even divers als onze op maat gemaakte servicepakketten.

Ontdek meer