SEARCH
REGION: NETHERLANDS
EN
NL

Nieuwe opportuniteiten creëren

Het gebruik van robots bij chirurgen is een must

Het ziekenhuis werd opgericht na de oprichting van de National Health Service in 1948, hoewel het duidelijk werd dat de bestaande middelen niet voldoende zouden zijn om de kosten van alle benodigde benodigdheden en voorzieningen te dekken.

Behoefte

Het ziekenhuis wist dat er een nood was voor een Davinci-robot die laparoscopische, ook wel bekend als sleutelgat, operaties op de meest geavanceerde niveaus mogelijk zou maken. Voor een bedrag van € 1 miljoen vereiste het management een lease oplossingen om de kosten over een overeengekomen termijn te spreiden.

Product

CHG-MERIDIAN assisteerde het ziekenhuis bij de financiële structurering van een leaseovereenkomst om een onmiddellijke aankoop mogelijk te maken, maar onderhandelde ook over een onderhoudsovereenkomst op lange termijn die ervoor zorgde dat de totale kosten niet zouden stijgen.

Oplossing

De overeenkomst voor het leaseschema naast een grote korting van de fabrikant en een garantie op een snelle levering, zorgde voor ongekende besparingen voor het project van deze omvang. Het ziekenhuis kan er zeker van zijn dat het met deze overeenkomst steeds een up-to-date en geheel nieuwe machine ter beschikking heeft.

 

De urologie-afdeling is erg enthousiast over deze uitzonderlijke donatie. Het zorgt voor kortere ziekenhuisverblijven, sneller herstel en betere kankerresultaten. Ik wil iedereen heel erg bedanken die heeft geholpen met dit project. Dit is een enorme vooruitgang voor de chirurgen, het ziekenhuis en de patiënten. Ik weet hoeveel moeite iedereen heeft gedaan en ik kan niet geloven dat er zo snel dingen zijn gebeurd. Het laat zien wat er kan worden gedaan als de juiste mensen vastbesloten zijn iets te bereiken.
Consultant Uroloog, Ziekenhuis

Contacteer ons

Voor meer informatie staan onze experten in de zorgsector voor u klaar.

Soenil Ghirad

Vice President Sales Netherlands