SEARCH
REGION: NETHERLANDS
EN
NL

Financiering met een wereldwijd bereik

Een holistische kijk op de wereld waarbij aan elk detail wordt gedacht

Een internationaal ingenieur- en elektronicabedrijf, dat wereldwijd een van de grootste leveranciers van auto-onderdelen is, beheert zijn IT efficiënter met behulp van CHG-MERIDIAN

Behoefte

Onze klant had behoefte aan een financieringsfaciliteit op een groot aantal verschillende locaties, met individuele huurovereenkomsten. Hoewel de overeenkomsten gescheiden waren, was het ook absoluut noodzakelijk dat al deze gegevens als één konden worden beschouwd, zowel op financieel als op niveau van de assets.

Product

Met CHG-MERIDIAN vond de klant het internationale financieringsbedrijf die elke locatie omvatte. Hoewel er nog steeds kleine wijzigingen in de individuele leaseovereenkomsten mogelijk zijn, bieden wij een overzicht van de hele portefeuille naast soepele transacties voor elk kwartaal.

Oplossing

Onze klant kan de volledige assetportefeuille bekijken via ons online asset management systeem TESMA®, terwijl hij nieuwe apparatuur koopt op elke locatie over de hele wereld. Elke entiteit heeft een contactpersoon in het betreffende land, waarmee snel kan worden gereageerd op nieuwe life-cycle vereisten.

Uw contactpersoon

Meer weten over deze case? Aarzel dan niet om ons te contacteren!