SEARCH
REGION: NETHERLANDS
EN
NL
COCA-COLA HBC Austria: duurzaam succes met CHG-MERIDIAN

WORDT GROEN MET EEN LIFECYCE-OPLOSSING VOOR IT

Ontdek hoe Coca-Cola HBC Austria haar IT-strategie inzet om haar duurzaamheidsdoelstellingen te ondersteunen

ONZE KLANT COCA-COLA HBC AUSTRIA

De COCA-COLA Company is een prominente wereldwijde speler, bekend om enkele van de meest herkenbare producten ter wereld. COCA-COLA HBC Austria, een van de toonaangevende drankenpartners in Oostenrijk en de erkende bottelaar van het bedrijf, wordt op het gebied van IT ondersteund door CHG-MERIDIAN. Voortbouwend op deze succesvolle samenwerking wendt het bedrijf zich nu tot ons om haar duurzaamheidsdoelstellingen te kunnen behalen.

UITDAGINGEN

AMBITIEUZE DOELEN

Toezegging om de uitstoot tegen 2040 tot netto-nul te verminderen

TECHNOLOGISCHE UPGRADE

Modernisering van IT-apparatuur voor 900 medewerkers

MEER MET HET BUDGET DOEN

De noodzaak om meer kostenefficiëntie te stimuleren, en zo de bedrijfsresultaten te verbeteren

BIJDRAGEN AAN MEER DUURZAAMHEID MET IT

COCA-COLA HBC Austria heeft zich ertoe verbonden om de uitstoot in de hele waardeketen tegen 2040 tot netto-nul te verminderen. Dienovereenkomstig wordt bij alle maatregelen en besluiten een zorgvuldig gebruik van middelen bevorderd. Om dit op IT-gebied te implementeren, heeft het bedrijf gekozen voor een duurzame gebruiksoplossing van CHG-MERIDIAN

Leasing optimaliseert de waardeketen, verlengt de levensduur van activa, verkleint de ecologische voetafdruk en creëert een betere kosteneffectiviteit, terwijl het prioriteit geeft aan factoren als kwaliteit, flexibiliteit en eenvoudig onderhoud.

ONZE AANGEPASTE TECHNOLOGY2USE-SUCCESFORMULE VOOR COCA-COLA HBC AUSTRIA

ASSETS

Moderne IT-apparatuur voor 900 medewerkers op verschillende locaties in Oostenrijk: smartphones, notebooks, pc's, TFT-monitoren en handscanners, aangevuld met server-, opslag- en netwerkcomponenten

FINANCIËN

Gebruik in plaats van eigendom is het motto van ons financieringsconcept. Met regelmatige termijnen in plaats van grote investeringen biedt leasing een betere budgetplanning en beschermt het de liquiditeit.

SERVICES

End-to-end levenscyclusdiensten, financiële bijdragen voor het klimaat met carbonZER0, datasanering met eraSURE en activabeheer met tesma

LIFECYCLE MANAGEMENT SERVICES

Het lifecycle management van CHG-MERIDIAN draagt bij aan meer duurzaamheid in de zin van de circulaire economie. Alle apparaten die bij COCA-COLA HBC Austria in gebruik zijn, krijgen aan het einde van hun gebruiksduur een nieuwe kans: ze worden professioneel gereviseerd en via ons eigen remarketingcenter op de tweedehandsmarkt doorverkocht.

tesma®

Ons technologie- en servicemanagementplatform tesma stelt COCA-COLA HBC Austria in staat om van een uitgebreid overzicht van haar IT-apparatuur te profiteren. Dit integreert commerciële en technische gegevens en biedt het bedrijf holistische inzichten gedurende de gehele levenscyclus van de technologie; van de uitrol en het ophalen van apparaten tot gecertificeerde verwijdering.

tesma en

CONCLUSIE

De combinatie van kostenefficiëntie en duurzaamheid heeft COCA-COLA HBC Austria overtuigd van ons duurzame lifcecyle gebruiksmodel. Een belangrijke stap op IT-gebied, om zo de ambitieuze doelstellingen van het bedrijf voor het terugdringen van de uitstoot te realiseren.

Senior Buyer Ingeborg Tichy vindt dat ze op dezelfde golflengte zit als CHG-MERIDIAN

"Met CHG-MERIDIAN hebben we een partner die in de geest van milieuvriendelijkheid handelt en een holistisch begrip van duurzaamheid heeft. Wij streven hier een gemeenschappelijk doel na!
Ingeborg Tichy, Senior Buyer, COCA-COLA HBC Austria
PROBLEMEN OPGELOST IN CIJFERS

DUURZAME IT

12 %

Kostenreductie is wat organisaties die duurzame IT-gebruikssituaties hebben opgeschaald gemiddeld hebben bereikt.

MINDER CO2-UITSTOOT

31 %

van de CO2-uitstoot kan worden bespaard met een operationele leaseovereenkomst.

AANKOOP

30 %

van de IT-experts heeft het potentieel van duurzame IT-aankoop al erkend.

SUCCESTOOLS

tesma: alle gegevens in één systeem

Meer over het product 

Ontdek meer succesverhalen van klanten

CASE STUDIES

Ontdek hoe klanten meerwaarde halen uit de oplossingen van CHG-MERIDIAN.
MEER ONTDEKKEN 

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Wilt u persoonlijk en gratis advies? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze expertise u van nut kan zijn.

Contact met ons opnemen

Wij staan altijd klaar om te luisteren naar uw zorgen: Wij verheugen ons op uw e-mail of telefoontje.
Contact met ons opnemen