SEARCH
REGION: NETHERLANDS
EN
NL
Klinikum Aschaffenburg: Moderne digitale gezondheidszorg

TOEKOMSTGERICHTE FINANCIERING VAN GEAVANCEERDE MEDISCHE TECHNOLOGIE

Ontdek hoe dit toonaangevende Beierse ziekenhuis de patiëntresultaten verbetert met een investering in geavanceerde robotische medische imagingtechnologie

ONZE KLANT KLINIKUM ASCHAFFENBURG

Met twee locaties, ongeveer 800 bedden en 2.700 medewerkers is het Klinikum Aschaffenburg-Alzenau het op twee na grootste ziekenhuis in Beieren. Als ziekenhuis met maximale acute zorg speelt het een cruciale rol in de regionale gezondheidszorg. Het ziekenhuis staat bekend om zijn moderne medische technologie en wordt beschouwd als een pionier op zorggebied, een positie die het tracht te behouden ten opzichte van de concurrentie. Om zijn reputatie te behouden, zet het ziekenhuismanagement zich in voor doorlopende modernisering en digitalisering van zijn medische dienstverlening.

UITDAGINGEN

HOGE FINANCIËLE KOSTEN

Hoge investering in de aankoop van nieuwe technologie

GEEN LIQUIDE MIDDELEN

Cashflowpieken door hoge onderhoudskosten

DE NOODZAAK OM TE MODERNISEREN

Efficiëntie verhogen met behulp van innovatieve apparaten is essentieel

DE CIJFERS SPREKEN VOOR ZICH

TECHNOLOGISCHE INVESTERINGEN VERHOGEN

80 %

van de aanbieders in de VS zijn van plan om te investeren in technologie

WERKT EFFICIËNTER

70 %

van de tijd van een arts in de gezondheidszorg kan worden besteed aan routinematige, administratieve taken. AI kan deze helpen elimineren of minimaliseren.

DIGITALE INNOVATIE

75 %

van de leidinggevenden in ziekenhuizen onderschrijft het belang van digitale innovatie

MODERNISERING VAN HET DIENSTENAANBOD, OOK ONDER MOEILIJKE OMSTANDIGHEDEN

Ondanks de uitdagende financiële omstandigheden in de gezondheidszorg kon KLINIKUM ASCHAFFENBURG een ultramoderne imagingrobot financieren dankzij een aantrekkelijk totaalpakket van CHG-MERIDIAN, dat onderhoud en service tegen transparante en voorspelbare kosten omvat.

ONZE AANGEPASTE SUCCESFORMULE TECHNOLOGY2USE VOOR KLINIKUM ASCHAFFENBURG

ASSETS

Het geavanceerde intraoperatieve Loop-X-imagingsysteem opent volledig nieuwe mogelijkheden voor artsen op het gebied van live-imaging, verkort de chirurgische workflows en vermindert de blootstelling aan straling, wat leidt tot betere patiëntresultaten.

FINANCIËN

Klassieke leasingovereenkomst: gebruik in plaats van eigendom is het motto van ons financieringsconcept. Met regelmatige termijnen die service en onderhoud omvatten, biedt leasing een betrouwbare cashflowplanning gedurende de gehele looptijd en beschermt het de liquiditeit.

SERVICES

Het concept van CHG-MERIDIAN omvat een uitgebreid onderhoudscontract met de fabrikant.

CONCLUSIE

De ervaring heeft aangetoond dat de kosten voor service en onderhoud van medische apparatuur in de loop der jaren snel zijn gestegen. Dit risico is voor Klinikum Aschaffenburg echter niet aanwezig, dankzij het transparante model van CHG-MERIDIAN dat vanaf het begin alle kosten omvat en flexibel aan individuele eisen kan worden aangepast. Beide partijen willen graag hun relatie uitbreiden op basis van de positieve ervaringen met dit project. CHG-MERIDIAN's geavanceerde medische technologie en IT-expertise kunnen het Aschaffenburg Ziekenhuis helpen om zijn langetermijndoelstelling van moderne, digitale gezondheidszorg te bereiken, waardoor het geavanceerde behandelingen en verbeterde patiëntresultaten kan leveren.

"CHG-MERIDIAN was de enige aanbieder op de markt die ons een financieringsoplossing op basis van de totaalkosten, inclusief service en onderhoud, aanbood. De stabiele maandelijkse termijnen geven ons de financiële planningszekerheid die we nodig hebben om te investeren in geavanceerde medische technologie voor de best mogelijke patiëntenzorg, zelfs onder uitdagende omstandigheden."
Thomas Willms, Head of Purchasing and Central Supply Department, Aschaffenburg-Alzenau Hospital

SUCCESTOOLS

tesma: alle gegevens in één systeem

Meer over het product 

Ontdek meer succesverhalen van klanten

CASE STUDIES

Ontdek hoe klanten meerwaarde halen uit de oplossingen van CHG-MERIDIAN.
MEER ONTDEKKEN 

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Wilt u persoonlijk en gratis advies? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze expertise u kan helpen.

Contact met ons opnemen

Wij staan altijd klaar om te luisteren naar uw zorgen: Wij verheugen ons op uw e-mail of telefoontje.
Contact met ons opnemen