SEARCH
REGION: NETHERLANDS
EN
NL
DEVICE AS A SERVICE

ATLAS COPCO

Als internationale groep moest Atlas Copco de huidige IT-inkoopstrategie opnieuw evalueren en op zoek gaan naar een nieuwe flexibele partner die aan hun eisen kon voldoen.

Eenvoudige contracten voor maximale efficiëntie

Over Atlas Copco

Atlas Copco is een Zweeds industrieel bedrijf dat in 1873 werd opgericht. Het vervaardigt industriële instrumenten en apparatuur. Atlas Copco heeft wereldwijd 34.000 werknemers en heeft een omzet van meer dan €8 miljard.

De Verwachting

Atlas Copco hanteert al enkele jaren de filosofie van operationele leasing voor hun IT assets. Deze internationale groep had specifieke noden. Daarom zochten ze een flexibelere partner die de administratieve lasten voor de klant kon vereenvoudigen en verlichten. In het vorige proces moest voor elke bestelling die werd verwerkt een nieuw contract worden opgesteld, zelfs voor één pc. Zo moest de klant 2 à 3 contracten per maand verwerken, wat onvermijdelijk zorgde voor administratieve en operationele inefficiënties.

De oplossing

Het management was op zoek naar meer efficiëntie en high-performance technologie om de bedrijfsdoelstellingen te bereiken. CHG-MERIDIAN heeft het administratieve proces vereenvoudigd waardoor het niet langer nodig was meerdere contracten per maand af te sluiten. Deze werden vervangen door 2 jaarcontracten van verschillende duur. Bovendien biedt CHG-MERIDIAN flexibiliteit met betrekking tot de facturering per kostenpost. Dankzij hun aantrekkelijke Total Cost of Ownership (TCO) was hun voorstel erg aantrekkelijk voor de klant.

atlas copco logo

"CHG-MERIDIAN is een partner die luistert naar onze behoeften en een oplossing op maat kan bieden voor de kenmerken van ons bedrijf. De samenwerking loopt al een paar jaar en ik kan zeggen dat we een goede operationele efficiëntie hebben bereikt om tijdig te kunnen voldoen aan de dagelijkse IT-verwachtingen. De inkoop van goederen wordt snel afgehandeld, meestal binnen 24 uur, en de doorlooptijden zijn erg kort”.

ONTDEK MEER

Lees hier alles over onze andere oplossingen