SEARCH
REGION: NETHERLANDS
EN
NL
DEVICE AS A SERVICE

RANDSTAD

Er was een nieuwe oplossing nodig voor het beheer van hun IT assets, vanwege de groeiende internationale eisen van het bedrijf en de moderne werkomgeving.

Een IT-aanbestedingsplan dat voldoet aan de eisen van de moderne werkomgeving

Over Randstad

Randstad werd opgericht in Nederland in 1960 en is een internationaal HR-adviesbureau. De groep is actief in ongeveer 39 landen met meer dan 37.000 medewerkers en heeft een omzet van meer dan 23,3 miljard euro.

De Verwachting

Net als veel andere multinationals had Randstad problemen met het op afstand beheren van hun desktop-pc's, omdat er slechts 150 werkstations in het hoofdkantoor zijn gevestigd en als zodanig centraal worden beheerd en onderhouden. Het was moeilijk om informatie en details te krijgen over de individuele pc's. Dit heeft het IT-team van Randstad ertoe aangezet een nieuwe manier te zoeken om hun IT assets te beheren. ​

De Oplossing

Dankzij de flexibele, op maat gemaakte oplossing van CHG-MERIDIAN kon de klant zijn volledige IT-hardwarevloot vernieuwen met één enkele fabrikant en een specifiek model standaardiseren voor hun apparatuur in alle vestigingen. Randstad had voordien geen plan voor het beheren van hun IT-aanbestedingen. Zo was er geen geplande vernieuwingsperiode en werd een pc vaak 6 of 7 jaar langer dan de gemiddelde levensduur bijgehouden, waardoor ze met verouderde assets bleven zitten.

Het assetmanagementsysteem dat de klant voorheen gebruikte, bleek weinig flexibel en niet erg gebruiksvriendelijk en het ontbrak aan de nodige transparantie op het niveau van de individuele pc's. TESMA®, de asset management tool van CHG, is een grote verbetering gebleken. Met TESMA® kon de klant, met slechts een paar klikken, een uitgebreide rapportering ontvangen en werd de traceerbaarheid van elke individuele asset verzekerd, tot op het niveau van het type, model, kostenplaats, financieringsdata en bepaalde kenmerken van de installatie. 

Randstad Logo

Ontdek meer

Lees hier welke diensten we nog kunnen bieden