SEARCH
REGION: NETHERLANDS
EN
NL
Remarketing in de gezondheidszorg

We bieden u meer opties voor een betere prijs

CHG-MERIDIAN kan tot het einde van de levenscyclus uw vermogen beheren door de de-installatie, verwijdering, ophaling en remarketing van ongebruikte machines of IT-apparatuur in uw zorginstelling.

De-installatieservices

CHG-MERIDIAN kan de-installatie-diensten aanbieden voor alles van een MRI-scanner tot een röntgenkamer en in feite voor bijna alle medische middelen. Veel van de originele apparatuurfabrikanten (OEM) hebben niet meer zoveel ingenieurs in dienst als vroeger en besteden nu vaak de-installatie-diensten uit. Door gebruik te maken van de diensten van CHG-MERIDIAN kunnen onze klanten aanzienlijke kostenbesparingen realiseren. We zorgen er ook voor dat de benodigde verklaringen voor de gezondheid en veiligheid worden uitgevoerd voorafgaand aan de-installatie en verwijdering van het toestel.

Remarketing

We zijn al meer dan 30 jaar op de markt en zijn uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste wederverkopers van gebruikte IT-apparatuur in Europa. We zijn goed in wat we doen, en we hebben ook uitgebreide expertise opgedaan in de remarketing van medische apparatuur.

In de loop der jaren hebben we een breed netwerk van wereldwijde kopers opgebouwd om ervoor te zorgen dat we u de best mogelijke prijs kunnen bieden. Ons verkoopteam heeft een wereldwijd netwerk, wat ons helpt om het maximale rendement voor onze klanten te behalen door de beste prijs te vinden.

Nadat de apparatuur werd gescreend, kunnen we ervoor zorgen dat de nodige data in de apparatuur wordt gewist (indien nodig) en kunnen we actief remarketing starten bij onze klanten. Bovendien kunnen we, met een verkoopteam dat gespecialiseerd is in verschillende gebieden, snel ogenschijnlijk moeilijke artikelen verkopen.

female doctor standing in hospital
surgical bed with healthcare technology monitors and screens

Data-integriteit

In deze tijden moet u bewust omgaan met gevoelige en persoonlijke informatie. We streven ernaar de zorg hierom te minimaliseren. Daarom bieden we een complete procedure voor het wissen van gegevens aan, aan al onze klanten. Onze dataverwijderingsservice overtreft de huidige normen voor het permanent wissen van digitale informatie en maakt gebruik van technieken die zowel software- als hardwaredetectietools tegenhouden om de gewiste gegevens te herstellen. Zo kunt u gerust zijn.

Recycleren

Hoewel we alle apparatuur die we hebben verzameld zoveel mogelijk proberen te hergebruiken en door te verkopen, is het onvermijdelijk dat sommige apparatuur voorbij de uiterste verkoopdatum is en moet worden weggegooid. Wanneer dit het geval is, zorgen wij ervoor dat alle afgedankte apparatuur wordt gerecycleerd in overeenstemming met de WEEE-richtlijnen en wordt een certificering afgegeven voor alle voor u verwijderde assets. Als de apparatuur uiteindelijk niet kan worden doorverkocht maar toch een aanzienlijke 'scrap'-waarde heeft, kunnen we cashback aanbieden als onderdeel van de recyclage.

CONTACT NEMEN

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze diensten.

CHG-MERIDIAN Nederland B.V.