SEARCH
REGION: NETHERLANDS
EN
NL
Industriële Technologie

REMARKETING VOOR DE INDUSTRIE

Wat doet u met uw industriële technologie aan het einde van de gebruiksduur? Maakt u gebruik van de mogelijkheid om deze te remarketen? Lees verder om te weten hoe u een efficiënte remarketingoplossing kunt implementeren die zowel kostenefficiënt als duurzaam is.

MEER TIJD VOOR UW CORE BUSINESS

Bestaat uw asset pool uit een breed scala aan machines van verschillende fabrikanten? Bijvoorbeeld een mix van vorkheftrucks, handpallettrucks en hoogtewerkers verspreid over meerdere vestigingen over de hele wereld?
Dan weet u hoe tijdrovend het remarketen aan het einde van de leaseperiode kan zijn.

Ook de ophaling en het transport kunnen kopzorgen opleveren, vooral als de assets atypisch zijn of onderworpen zijn aan specifieke transportvoorschriften. Het vervoer van assets die bepaalde types lithiumbatterijen bevatten, bijvoorbeeld, is onderworpen aan de regelgeving inzake gevaarlijk afval. Andere zaken kunnen zo groot zijn, bijvoorbeeld zeer hoge industriële trucks, dat ze moeilijk op een normale manier te vervoeren zijn.

Hier kunnen onze remarketingexperts uitkomst bieden, want zij kunnen al deze zaken voor u regelen. Met hun jarenlange ervaring en grondige kennis van de markt kunnen zij de ophaling en de snelle en kostenefficiënte remarketing van uw industriële infrastructuur beheren. Ongeacht de locatie, het type asset of de fabrikant. U profiteert van één aanspreekpunt dat alles voor u regelt, waardoor u tijd en middelen bespaart die u aan uw core business kunt besteden.

 

 

MINIMAAL RISICO, MAXIMAAL VOORDEEL

Het is een bekend scenario: aan het einde van de leaseperiode, wanneer assets worden beoordeeld en gecontroleerd op schade, kan de eindafrekening onaangename verrassingen inhouden. "Wij nemen assets over vóór het einde van de looptijd om onze klanten te beschermen tegen dit soort verrassingen," zegt Sven Rüdiger, een remarketingexpert bij CHG-MERIDIAN. "Als wij schade aan het licht brengen die buiten de verwachte slijtage valt, wijzen wij op een transparante manier op de waardevermindering. Onze klanten hebben dan de mogelijkheid om de schade te laten herstellen, waardoor ze de kosten volledig in de hand hebben en vaak geld besparen", voegt hij eraan toe.

De marktkennis van onze remarketingexperts kan tijd besparen als het gaat om vragen als: Welke dealer is geïnteresseerd in welk type assets? Waar kan de apparatuur worden verkocht tegen de verwachte restwaarde? Wie wil dit type apparatuur kopen in Frankrijk? Of in Mexico? Onze experts behandelen zelfs zeer uiteenlopende asset pools en atypische assets.
Wij zorgen ervoor dat u het beste resultaat krijgt, terwijl uw risico tot een minimum beperkt blijft.

Marktkennis en gespecialiseerde knowhow zijn twee belangrijke pijlers van onze remarketingfilosofie, omdat zij garant staan voor een eenvoudige en efficiënte remarketing van uw industriële technologie. De derde pijler is duurzaamheid en het verantwoord gebruik van grondstoffen.

Sven Rüdiger, Remarketing Expert at CHG-MERIDIAN

"Een groeiend aantal klanten vindt het erg belangrijk dat hun technologiebeheer de principes van de circulaire economie volgt, en daarnaast plukken ze de economische vruchten van ons remarketingconcept."

HERGEBRUIK HET, GOOI HET NIET WEG

CHG-MERIDIAN volgt al meer dan 40 jaar de principes van de circulaire economie en ons commercieel en ecologisch geoptimaliseerd lifecycle management is dan ook op deze aanpak gebaseerd. Dankzij efficiënte, op maat gemaakte businessconcepten maken onze klanten altijd gebruik van de nieuwste, grondstofzuinige technologie, terwijl wij ervoor zorgen dat afgedankte assets via remarketing een nieuwe economische bestemming krijgen. Na de revisie zijn ze klaar voor een tweede leven en verder gebruik. Verouderde of beschadigde assets zijn immers uiterst waardevol voor het creëren van toegevoegde waarde. De langere gebruiksduur heeft een positief effect op de totale ecologische voetafdruk van de assets. Dit is geen nieuwe manier van denken bij CHG-MERIDIAN; het is stevig verankerd in ons businessmodel.

CONTACT OPNEMEN

Aarzel niet om contact op te nemen zo u meer informatie wenst.

CHG-MERIDIAN Nederland B.V.

MEER LEZEN

Meer interessante informatie
Industrieel wagenparkbeheer

UW INDUSTRIËLE WAGENPARK EFFICIËNTER BEHEREN

Hogere productiviteit en lagere kosten: met een gestandaardiseerd, transparant industrieel wagenparkconcept en slim activabeheer kan veel op het gebied van efficiëntie worden bereikt.

Verder lezen