SEARCH
REGION: NETHERLANDS
EN
NL
INDUSTRIËLE TECHNOLOGIE

PRODUCTIE EN MACHINES - KOSTEN PERMANENT VERLAGEN

Uw investering terugverdienen vanaf de eerste productie-eenheid? Uw productie flexibel aanpassen aan veranderingen in de markt? Onze TCO-experten ondersteunen u gedurende de volledige lifecycle van uw productiefaciliteiten, installaties en accessoires, terwijl ze transparantie creëren en besparingen realiseren in de essentiële productieonderdelen. Of het nu gaat om CNC-machines, complexe montagelijnen of werkkleding, wij dekken al uw assets in één contract. Internationaal, eenvormig en non-captive.

TECHNOLOGIEBEHEER OP WERELDNIVEAU

Of u nu actief bent in de algemene industrie, de automobielsector of de voedings- en drankensector, wij hebben ervaring met uw bedrijfstak. Onze sectorspecialisten weten alles over de typische processen, technologieën en kenmerken ervan. Samen met u werken wij aan een op maat gemaakte en budgetvriendelijke one-stop-oplossing voor het beheer van uw investeringen in productie en machinepark. Daartoe ontleden wij uw productieprocessen, identificeren wij besparingsmogelijkheden, digitaliseren wij processen en verlagen wij de kosten permanent.

Dit biedt een volledig en transparant overzicht van de kostenstructuur van uw productiefaciliteiten, inclusief servicekosten, het aandeel van reserveonderdelen in de kosten en het totale rendement op uw investering. Als non-captive provider worden alle installaties op dezelfde manier behandeld in onze op maat gemaakte business concepten, ongeacht de fabrikant. Wij realiseren vaak besparingen van meer dan 15 %, wat wellicht één van de redenen is waarom wij de internationale marktleiders in de automobielsector tot onze klanten mogen rekenen. 

FLEXIBELE FINANCIËLE ENGINEERING

Wij bieden een nieuwe mate van flexibiliteit, vooral wat de financiering van uw investeringen betreft. Neem bijvoorbeeld lange voorfinancieringsfasen. Machinebouwers en tier 1 toeleveranciers van de automobielindustrie kennen de lange perioden tussen de eerste bestelling en de start van de productie, waarin u hoge investeringskosten maakt maar geen inkomsten genereert. Wij kunnen deze periode voor u overbruggen door middel van flexibele oplossingen zoals pay-per-part, waarbij u pas betaalt vanaf het moment dat u omzet begint te genereren. Of anders gezegd, u geniet van een ROI vanaf de eerste productie-eenheid.

Deze en gelijkaardige oplossingen stellen ons in staat om voor u een positieve cashflow te handhaven. Ook wanneer grote investeringen in productiemachines op til zijn of externe factoren de productie plots beïnvloeden. En zeker als het gaat om het actief structureren en beheren van contracten.

MEER FLEXIBILITEIT, MINDER KOSTEN

Gesprek met Florian Orth, lifecycle-expert bij CHG-MERIDIAN. 

NAAR HET INTERVIEW 
BUSINESS CONCEPT OP MAAT VOOR GESTAMP

   

HET VOLLEDIGE VERHAAL 

DIGITALISERING VAN UW PROCESSEN

De meerwaarde die wij voor onze klanten genereren, resulteert grotendeels uit een verregaande digitalisering van de processen. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen uw contractensysteem te optimaliseren, zodat u contracten digitaal en juridisch bindend kunt ondertekenen zonder dat u een pen hoeft te pakken of nog papieren kopieën hoeft te versturen.

Wij kunnen het aantal interfaces verminderen, ervoor zorgen dat informatie naadloos wordt gedeeld en processen versnellen. Hierbij speelt TESMA®, ons technologie- en servicemanagementsysteem, een sleutelrol, omdat hier alle administratieve en technische gegevens in realtime worden verzameld.

ÉÉN CONTRACT DEKT ALLE INTERNATIONALE ASSETS

robotic arm picking up vials and transporting them to another production line

Van laser- en lasmachines tot robots, autonome voertuigen en toepassingsspecifieke transportsystemen, een geïntegreerde en geautomatiseerde productiefaciliteit is zeer complex. Zij zal meestal bestaan uit een veelheid aan productiemateriaal, vaak van een groot aantal verschillende fabrikanten. Voeg daarbij nog de internationale vestigingen, dan kan de administratieve rompslomp verveelvoudigen met het aantal betrokken partners.

Ons dynamisch en flexibel contractbeheer vermindert de complexiteit en verbetert uw kostenplaatje en budgetplanning. Wij vatten voor u onoverzichtelijke contracten samen, over fabrikanten en assets heen, van de CNC-machine in de productiehal tot de waterkoeler in de pauzeruimte.U krijgt één enkel raamcontract, met een eenduidige prijsbepaling en voorspelbare afbetalingstermijnen.

Of u een wereldwijde onderneming bent, of internationaal wilt uitbreiden, bijvoorbeeld in Tsjechië, Mexico, of Australië, onze contracten groeien gewoon met u mee. Dankzij ons netwerk van internationale kantoren zijn wij steeds aan uw zijde.

CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen of wenst u meer gedetailleerde informatie, dan helpen onze experten u graag verder.

CHG-MERIDIAN Nederland B.V.

MEER LEZEN

Wilt u meer weten over onze business concepten op maat, klik dan hier.
Industrial Technology

GLOBAL EXPERTISE IN FACILITATION OF TECHNIOLOGY INVESTMENTS

Regardless of whether you want to break into new sales markets or are expanding abroad for cost-related reasons - there are still great opportunities inherent in an international outlook.

Read on 

MANAGE YOUR INDUSTRIAL FLEET MORE EFFICIENTLY

Greater productivity and lower costs: with a standardized, transparent industrial fleet concept and smart asset management, a lot can be achieved in terms of efficiency.

Read on 
INDUSTRIAL TECHNOLOGY

Warehouse & Logistics - adapting usage flexibly

You want to manage your logistics efficiently? At international locations? Do you need flexible solutions that adapt to your contractual relationships?

Read on