SEARCH
REGION: NETHERLANDS
EN
NL

Een goede relatie opbouwen

U kunt vernieuwen zonder stress

CHG-MERIDIAN biedt ondersteuning bij de verdere ontwikkeling in de publieke sector

Behoefte

In dit nieuwe tijdperk van steeds hogere eisen op vlak van IT benodigdheden binnen een college, is het constant updaten van de IT-infrastructuur cruciaal. Er was dan ook een hoge nood aan een grote hoeveelheid IT-hardware waardoor het project enorm complex werd.

 

Product

De klant gebruikt een lease model over 3-4 jaar met een flexibel einde, zodat de klant zijn technologie regelmatig kan updaten op de meest efficiënte manier zodat de technologie aan de hoge eisen van de maatschappij kan blijven voldoen.

 

 

De oplossing

De instelling had een gerespecteerde financiële dienstverlener nodig die flexibel, doorlopende financiering voor een breed scala aan apparaten kon regelen. Gedurende de hele periode van deze relatie heeft ons einde van de diensten de klant in staat gesteld innovatief uit de hoek te komen en een modern leerplatform te kunnen voorzien om zo een grote speler in de markt te blijven.

 

"Voor ons is onze IT-infrastructuur een groot en voortdurend lopend project; we moeten constant de producten, leveranciers en vervangingscycli van elk stuk apparatuur herzien. We kopen apparatuur via aanbestedingen en we testen de markt voor onze financiering. Al bijna een decennium hebben we onze relatie met CHG-MERIDIAN ontwikkeld en zijn ze onze primaire financieringsprovider geworden. We moeten de juiste financiële beslissingen nemen en als u in een vaste relatie bent, kunt u verstandige discussies voeren en de flexibiliteit krijgen die wij belangrijk vinden. In onze omgang met CHG-MERIDIAN zijn we nooit verrast door kosten aan het einde van de looptijd, ondanks het zware gebruik van onze apparatuur. We zijn erg druk met contracten rond mei / juni. CHG-MERIDIAN erkent en reageert op de extra aandacht die het College in deze periode nodig heeft. Dat krijg je niet altijd met een service relatie! "
Onderdirecteur, gewezen onderwijsinstelling

Contacteer ons

Onze experten in de publieke sector helpen u graag verder met uw vragen